Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

vendégriasztó

Fogadó a Kóbor Macskához K?szegFogadó a Kóbor Macskához K?szeg a térképen

Szörnyű 2022. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A fogadó jó helyen van, a vár mellett. A szállást jan.5. -én május végére foglaltuk szállásközvetítő oldal [moderálva - a szerk.] segítségével. A tulaj már akkor közölte, nem tud adni szobát, csak főszezonra felárral, vagy szeptembertől, de akkor is csak hétvégére, felárral ! ! ! OK, szeptember elejére felárral. A szobába beköltöztünk. A zuhanyzóban nem volt egy polc, vagy tartó, amire a sampont, tusfürdőt le lehetne rakni, a lábunk mellé kellett letenni. Kilépő biztosítva nem volt. Nem volt a szobában egyetlen szék sem, csak az ágy. A TV nem működött, hiába jeleztük érkezéskor (mások is jelezték) nem javították meg. Az ablakon nincs szúnyogháló, az egyik ablaküveg is hiányzik. A WC-ben nincs wc-papír tartó, nincs szagtalanító spray, a szagelszívó nem működik. Az ülés és az ajó között egy 43-as papucsnyi hely van, előbb be kell menni, félreállni, ajtót becsukni, aztán tud leülni a vendég az ülőkére. (nem tudni, a kövérebbek hogyan használták). A ruhásszekrény egyik ajtaját egy zsanér tartja, a másik szabadon leng.
A reggeli: Első nap nem étkeztünk, a második nap főtt virsli mustárral, kenyér (kimérve). semmi választék. + tea, tej, kávé.
A tulajt sosem láttuk. A személyzeti munkát két nagyon kedves hölgy látta el a takarítással együtt, az ágyneműt , törülközőt helyben mosták és teregették ki, megjegyzem azokat a törülközőket a kopottságuk miatt már nem szabadna vendég elé tenni. A harmadik éjszakát kifizettük ugyan, de nem vettük igénybe.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Fogadó a Kóbor Macskához további értékelései

2024.04.25családjával
Átlagos
Másodszor jöttünk ide, mivel jó helyen van, a város szívében. Puritán berendezés, szűk hely a szobában, de /leginkább a barátságtalan reggeliző helyiség nem tetszett. Kényelmetlen, pici kerek asztalok, ha már nem jutott hely a 4 személyeseknél. A reggeli választéka: virsli, rántotta, vagy sült...
2024.04.23családjával
Az első foglalásunk pár éve volt, amikor egy másik panzió helyett ajánlotta fel a szervező ezt a fogadót. Ár-értékarányban kifejezetten kedvező. A fogadó közvetlenül a Jurisics vár mögött helyezkedik el, pár lépésre a központtól is, Ez nagyon vonzóvá teszi. Most is kaptunk egy olcsó árfekvésű...
2023.09.25a párjával
Nagyon tetszett az ódon épületben kialakított szálláshely. Olyan jól éreztük magunkat, hogy kétszer is igénybe vettük a szálláshelyet. A reggeli bőséges és mivel feleségem vegetáriánus, neki biztosítottak hús nélküli ételt. A környék bejárásához a tulajdonos minden segítséget megadott.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kőkert Pihenőház K?szeg - Napi árak
Napi árak
2025.06.01-ig
Kőkert Pihenőház K?szeg
48.000 Ft / 4 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással