Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Többet vártam

Hotel Írottkő K?szegHotel Írottkő K?szeg a térképen

Átlagos 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kőszeg gyönyörű, azért mentünk, hogy lássuk. A szálloda nagyon jó helyen van, minden könnyen megközelíthető. Minden adott, hogy az ember jól érezze magát, nagy hibák nem voltak, de egy kis odafigyeléssel sokkal jobb lehetett volna.
Az emberek kedvesek, kivéve azt a recepcióst, aki fogadott minket. Távolságtartóan viselkedett, ha lejöttünk reggelizni vagy vacsorázni, észre sem vett minket, mi köszöntünk rá. Minden évben 3-4 szállodában megfordulunk, de ilyen még nem volt. Az utolsó napon más volt a recepción, ő már köszönt, jó étvágyat kívánt, úgy ahogy illik.
Mindössze hatan voltunk a szállodában, mégsem a Fő térre néző szobát kaptunk. Jó, kedvezményesen mentünk, de úgy gondolom, hogy senkit nem ért volna kár, ha szép kilátásra néz az ablakunk.
Előszobafal nem volt, el sem tudom képzelni, hogy télen, ha a kabátokat is a kicsi, egyajtós szekrénybe kell beakasztani, hogy férnek el a ruhák.
Olvastam előzetesben, hogy a fürdőszobában sincs fogas, de a szálloda vezetője megígérte, hogy orvosolják a hibát. Még tavaly. Nem így történt, pedig igazán nem nagy munka két fogast felszerelni valahova.Hely lenne. A fürdőszoba szép, de megdöbbentem, hogy zuhanyfüggöny van. Utálatos. Egyszer megszálltunk egy kastélyban, ami mindössze 1 csillagos volt, ott volt zuhanyfüggöny tusolókabin helyett. A szoba nagyon pici, 1 szék volt benne. Jó, több nem is férne el. Az ágy viszont nagyon kényelmes volt, jót lehetett aludni benne.
A büféreggeli jó volt, a menüválasztásos vacsora kevésbé, de nyilván 6 vendég miatt nem főznek 10 félét. A felszolgáló kedves, szolgálatkész volt, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat.
Ezek nem nagy dolgok, könnyű lenne változtatni rajtuk, sok pénzbe sem kerülne. Kivéve a zuhanykabint, de nyilván nem fogják szétverni miatta a szépen felújított fürdőszobát.
Kőszeg látványa viszont kárpótolt minket mindenért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Írottkő további értékelései

2024.05.10a párjával
Kiváló
Általában minden jó volt, megelégedésünkre szolgált. Mégis különös pozitívumok és negatívumok: Szoba +: semmi sem recseg, nyikorog, sok TV-csatorna. -: kevés a rakodóhely, kicsi a TV képernyő. Fürdő +: megfelelően sok akasztó, van rakodóhely, jó szellőzés. -: nincs nagyítós tükör. Étterem +:...
2024.05.05a párjával
Tettszett, hogy a személyzet jól informált, rugalmas volt. A hotel a belváros közepén helyezkedik kellemes környezetben. A wellnes részleg elfogadható, de a textilek állapota kevésbé. A séfnek nem lehet könnyű dolga: látszott, hogy igyekezett izletes ételeket varázsolni nap mint nap, ugyanabból...
2024.05.05a párjával
Kiváló
Négy napot töltöttünk a hotelben. A szoba és az egész hotel ízlésesen berendezett és tiszta. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg is megfelelt az elvártaknak. A jakuzzi szolgáltatás és a szauna kiváló. A sószoba intenzitásán még lehetne javítani. Az ételek finomak, de a kínálatot...

A Hotel Írottkő legnépszerűbb csomagjai

Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál (min. 3 éj)
Senior pihenés az Alpok lábánál
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
38.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval