Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kőszeg egy túra paradicsom

Hotel Írottkő K?szegHotel Írottkő K?szeg a térképen

Kiváló 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az tetszett, hogy az "Édes kettes" csomagon belül, amikor visszaértünk egy kellemes gyalogtúráról, az ágyunk fel volt díszítve szív alakban kirakott rózsaszirmokkal, és az asztalon egy üveg pezsgő várt bennünket.

Amin javítani lehetne: A hőmérséklettel éppen szerencsénk volt, de egy kánikulás időszakban a klíma elkelne a szobákba. A zuhanyfülke függönyös megoldása nem túl praktikus, mindig kifolyt a víz, és a tekintve, hogy nincs közép összefolyó, az aljzatot elárasztotta annak ellenére, hogy igyekeztünk a fülkén belül tartani a vizet, meg a függöny alját. Szóval, ha lesz pénz korszerűsítésre , akkor érdemes lenne korszerű zuhanyfülkékkel ellátni a fürdőszobákat.

Tetszett az is, hogy a szálloda valóban a belváros szívében van, ami persze azzal is jár, hogy nyitott ablaknál késő estig hallani az ezzel járó zajokat. Van akit ez zavar, van akit nem. Bennünket nem zavart.

A környék tele van jobbnál jobb túrázási lehetőségekkel, gyönyörű helyekkel. Javaslom, hogy az aulában legyen egy olyan demonstráció, ahol ezeket szemléltetik, leírják, ezzel is segítve a vendégeket az aktív kikapcsolódásban. Pl.: A Csónakázó-tó leírása, elhelyezkedése, megközelítése. Szóval a helyi és környékbeli nevezetességek leírása, és az, hogy milyen útvonalon, mennyi idő alatt lehet eljutni oda gyalog, kerékpárral vagy gépjárművel.

Ez utóbbiak nem kapcsolódnak szorosan a szálláshelyhez, de szerintem a szolgáltatás színvonalát növelnék.


A "Milyen volt a wellness részleg?" kérdésre nem válaszolok, mert nem vettük igénybe. Amikor megérkeztünk, lenéztünk. Vannak különböző szaunák, egy jakuzzi. Medence nem volt, pedig ha lett volna, valószínűleg esténként meglátogattuk volna.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Írottkő további értékelései

2024.03.24a párjával
Kiváló
A portán és az étkezdében sok értékes emberrel találkoztunk, akik nemcsak segitettek mindenben, hanem meghallgatták véleményünket és örömeiket kifejezték pl.ha tetszett számunkra a svédasztalos reggeli-vacsora választéka és minősége. A humán erőforrás szerintünk a Hotel legnagyobb erőssége, így...
2024.03.20a párjával
Kiváló
Belépéskor a hatalmas aulában festménykiállítás fogadott minket. Kényelmes kis szobát kaptunk, kényelmes, széles ággyal. A reggeli és a vacsora bőséges volt mennyiséget és választékot tekintve is. Egy nagyobb medencének örültünk volna még, de a környéken tett kirándulások után megfelelő /és...
2024.03.17a párjával
Ár-érték arányban nagyon kedvező volt a szállás. A design szoba tiszta és kényelmes volt, tetszett a kőszegi matrica a falon, az ágy kényelmes volt, a tv lehetett volna picit nagyobb. A személyzet kedves volt és segítő kész. A wellnes részleg is tökéletes, egy medencével még tökéletesebb lenne....

A Hotel Írottkő legnépszerűbb csomagjai

Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál (min. 3 éj)
Senior pihenés az Alpok lábánál
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg - Illatos kisvárosi tavasz (min. 2 éj)
Illatos kisvárosi tavasz
66.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.21-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval