Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ékszerdoboz Kőszeg szívében

Sziget Vendégház K?szegSziget Vendégház K?szeg a térképen

Kiváló 2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlenül bukkantunk erre az elbűvölő helyre, amely nem az utcának mutatja értékeit, hanem be kell lépni ahhoz, hogy az embert elvarázsolja az égbetörő ciprusokkal határolt hosszú kerten végighúzódó, rendkívül jó állapotban lévő ódon, mégis vidáman hívogató, barátságos ház sajátos bája.
Ehhez pontosan illeszkedik a tulajdonos házaspár mosolygós kedvessége, ami már ismeretlenül, a belépés pillanatában is bizalmat ébreszt - nehéz nem összebarátkozni velük, vendégeik gondolatát is igyekeznek kitalálni.

Az apartment, amit kaptunk, nem csak tágas volt és kényelmes, hanem szépen felújított régi bútorainak közsönhetően hangulatos is, a felszereltségét tekintve pedig van, amiben túldob egy 5-csillagos szállodán is (például a az elegáns szaniterekkel felszerelt, modern fürdőszobában volt bidé is, ami a luxusszállodákban is ritka madár). A szobát nem csak a régi bútorokhoz színben passzoló szép nyílászárók, osztott helyi világítás, személyes olvasólámpa, modern tévé stb. teszi barátságosan lakhatóvá, hanem például bőröndtartó is tanúsítja a tulajdonosok figyelmességét.
Bár reggeli szolgáltatás nincs, a kényelmes méretű konyha szinte jobban fel van szerelve, mint az otthoni, a beépített elektromos főzőlapokon, hűtőszekrényen kívül található benne szendvicssütő (kontakt grill), mikrohullámú sütő, külön elektromos grillsütő, vízforraló, tea- és kávéfőző, de még morzsaporszívó is, a számos-számtalan edényről nem is beszélve, vagyis minden adott ahhoz, hogy össze lehessen ütni egy világbajnok reggelit, vagy akár vacsorát, bár ez utóbbihoz igénybe lehet venni a kert végében található méretes kerti grillezőt is.
Mondanom sem kell, hogy minden ragyog a makulátlan tisztaságtól, porszemet semm igen láttunk apartment-szerte sehol.

Az épületben több 10 Mbps sávszélességú wi-fi router van felszerelve, használata ingyenes, én valamennyi routert kíváncsiságból kipróbáltam, s valamennyi gond nélkül, magas jelerősséggel működött. (Saját szobánkban 9,77 letöltési sebességet értem el 23 ms ping mellett, ami kiváló).

Egy szó, mint száz, csoda egy tuti kis hely,ami családok számára éppúgy alkalmas hétvégézésre, vagy akár hosszabb nyaralásra, , mint a világ elől éppen elbújni, de azért a civilizációhoz közel maradni akaró fiatalabb vagy idősebb párok bensőséges pihenésére.

Igazi ékszerdoboz, ami sokszorosan többet ad, mint amennyit kívülről igér - csak ajánlani tudom bármely korú Kőszeg-rajongónak: a Sziget Vendégházban nem fognak csalódni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Sziget Vendégház további értékelései

2024.04.01a párjával
Kiváló
Kifogástalan volt minden,kedves és segítőkész volt a vendéglátónk,csak ajánlani tudom mindenkinek!
2023.08.27családjával
Kiváló
Fantasztikus élmény azoknak akik szeretnének egy kicsit a múltba visszatérni. Kiváló tisztaság, kedves házigazdák, mindenkinek szeretettel ajánljuk!
2022.08.23barátokkal
Kiváló
Hat fős társasággal töltöttünk el itt 4 csodás napot. Az egész ház úgy nézett ki, mint ha a XIX. század elejére csöppentünk volna, régi bútorok, hatalmas gerendák, az udvar macskaköves, borostyánnal futatott fal. Mindenhol korabeli tárgyak, festmények, szőnyegek, falikárpitok. Nagyon érdekes...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kőkert Pihenőház K?szeg - Napi árak
Napi árak
2025.06.01-ig
Kőkert Pihenőház K?szeg
48.000 Ft / 4 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval