Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
djpese
2100
Itt járt már

djpese adatlapja

3Értékelés
2
1
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.05.15
Utoljára itt2022.06.15

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2017. május 15.családjával járt itt
Véletlenül bukkantunk erre az elbűvölő helyre, amely nem az utcának mutatja értékeit, hanem be kell lépni ahhoz, hogy az embert elvarázsolja az égbetörő ciprusokkal határolt hosszú kerten végighúzódó, rendkívül jó állapotban lévő ódon, mégis vidáman hívogató, barátságos ház sajátos bája.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2022. június 15.barátokkal járt itt
Három különálló, barátságos, vidám kis téglaház (mindegyik saját kiülős terasszal, fedett kocsibeállóval) és egy, a társasági vidámkodáshoz mindennel felszerelt közösségi ház egy szépen gondozott hatalmas kertben vagy inkább "kertparkban" - röviden így jellemezhető a Vészi Kert mikrovilága a pici Tiszavalk legszélén, távol a "való világ" minden zajától, s akkor még nem szóltunk a kedves, segítőkész, vendégszerető tulajdonosokról, akik az óriási kert egyik sarkában álló saját házukban laknak és minden vendégre odafigyelnek.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
2022. június 7.barátokkal járt itt
Pünkösd vasárnap 11-en ültük körül a számunkra terített asztalt a teraszon. Annak ellenére, hogy az étterem kívül-belül zugig volt (sőt, a betévedők fürtökben állva vártak megürülő asztalokra), mi pedig a la carte egyenként rendeltünk, villámgyors, s emellett kifejezetten kedves, udvarias, mosolygós kiszolgálást kaptunk.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság