Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez a remek borozó még fejlődött is.

Káli Kövek Borászat KöveskálKáli Kövek Borászat Köveskál a térképen

Kiváló 2016. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A minap olvastam egy érdekes szöveget a balatoni gasztronómiáról, azon belül Köveskálról, mely a helyi lakosok és a “bebírók” azaz a befektető-beköltözők közti viszonyról szólt többek között. A cikk egyik következtetése az volt, hogy a falu infrastruktúrája nem bírja el a vendégsereget. Vélhető, hogy e tekintetben is szerencsénk volt, hogy utószezonban nyaraltunk a Balaton mellett, mi nem érzékeltük a nagy tumultust.
A Káli Kövek nevű pincéhez, melynek nagyon kellemes kerthelysége van – erről tavaly már szóltam – déltájban ültünk be, a tulaj kissé másnapos volt, mondta is, de azért igyekezett helytállni a vendégek rohamában.
Mindenki eldöntheti itt, hogy műanyagpohárban vagy első osztályú kristálypohárban kéri-e a fröccsöt vagy bort, ezt értékeltük. Tavaly óta megnyitottak egy belső termet is, ahol szintén le lehet ülni borozni, forgalmaznak kézműves szörpöket is.
Mi kértünk egy üveg két decis kiszerelésű bodzaszörpöt, szódát valamit egy-egy deci bort az alaprizlingből és alaprozéból. Mindennel megvoltunk elégedve, idén is nagyon jól éreztük magunkat náluk, jó lenne évente visszatérni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Káli Kövek Borászat Köveskál - BelsőKáli Kövek Borászat Köveskál - Étel/italKáli Kövek Borászat Köveskál - BelsőKáli Kövek Borászat Köveskál - Külső képKáli Kövek Borászat Köveskál - Külső képKáli Kövek Borászat Köveskál - EgyébKáli Kövek Borászat Köveskál - Külső képKáli Kövek Borászat Köveskál - Külső képKáli Kövek Borászat Köveskál - Étel/italKáli Kövek Borászat Köveskál - Étel/ital

Káli Kövek Borászat további értékelései

2015.11.27barátokkal
Kiváló
A Káli Gourmet mellett a Káli kövek volt a legkedvesebb élményünk. Az a szeretetteljesség, amivel fogadtak s kínáltak, párját ritkítja. Olyan hely ez, ahol legszívesebben elidőzne hosszabban az ember s minden bort megkóstolna. Így is kóstoltunk vagy 6 bort, megosztva három felé az egyes...
Népszerű szállások a környéken
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
04.26-10.06.
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval