Kiváló 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már többször jártunk az étteremben, nagyon elégedettek voltunk mind az ételek és italok minőségével. Az ételek különlegesek, nagyon finomak, szépen tálaltak. A borok a környékről származó legfinomabbak. Kihagyhatalan a házi málna szörpük. Ízlésesen terített, elegáns étterem, segítőkész profi személyzettel, minden évszakban új étlappal. Igényes vendégeknek ajánlom.
A Mádi udvarház Magyarország egyik legjobb étterme, nem véletlenül jutalmazza több éve a Gault Millau kalauz 14 ponttal. A séf H. G., aki állítólag az egyetlen magyar konyhafőnök, aki elvégezte a Bocuse akadémiát. A beltér pazar, lenyűgöző, a terasz festői, a kiszolgálás kifogástalan, pincérünk...
Párommal tértünk be ebédidőben egy nem kimondottan nyárias (esős, hideg) időben. A falu közepén helyezkedik el ez az étterem, kívülről egy normál helynek tűnik, beérve inkább elit. Előételnek bélszín carpaccio-t, langyos borjúínt zöldségekkel ettünk, igazán ízletes volt, üdvözlő falatoknak...
Nem is tudtam, hogy ilyen gasztronómiai élményben lesz részem, itt Miskolctól nem is olyan messze. Őszintén szólva, egy benzinkúti ingyenes kiadványból találtam rá erre a helyre. Szombat délután estünk be, vendég alig volt, mintegy 20%-os volt a kihasználtság. A hely elsősorban borház jellegű,...