Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fürdőélmény kicsiben

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont MarcaliMarcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont Marcali a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Marcali kis város. A Balatontól nem messze.
A fürdője ugyanekkora. Falatka.

A belépő, a nagyobb fürdőkéhez képest olcsóbb, de nem olcsó. Parkolás, jééééé, ingynes...ez azért szokatlan.

Szép, hangulatos és rendezett...de...ha már van egy gyógyvizes fürdő akkor fejlesszünk, könyörgöm! Az ország egyik aduja az, hogy a termálvizek hazája vagyunk. Használjuk már ki!

Legyen látványosabb, tele még több vizes élménnyel! :)
Van hidegvizes medence, van meleg vizes medence, szauna, csúszda...de lehetne még bowling-pálya a sörivó fiataloknak, beach hangulat, napterasz, hullámmedence, élményfürdő, telejátékkal-játszótér, igazi étterem, hivogató koktélbár, butikok,...stb.

Ezek hiánya azonban nem von le a kis strandfürdő szépségéből, hangulatából, noha jelen állapotában egyenlőre csak egy sima elkerített strand némi meleg vízzel.

Kisgatyás úszómesterek felügyelik a fürdőzőket.(Mondjuk ez azért kellemes látnivaló! :) :) :) ) Talán az egyedüli szépséghibájuk, hogy munkájuk közben folyamatosan a telefonjaikat nyomkodják néha-néha felpillantva.

A strand területén található büfék határozottan túlárazottak! A nagyobb haszon reményében teljes mértékben nagykeres fagyasztott alapanyagokból szolgálva ki az éhesre pancsolt vendégeket. A háromszoros bolti áron adott kisüveges kóla azért kiverte a biztosítékot, ahogyan a fagyasztott pommez átható használtolaj szaga. Az egész komplexum legnagyobb hibája a büfék minősége...ezen a téren komoly változtatások kellenének és akkor egészen pofás kis hely lehetne!

Ettől függetlenül ha belegondolunk egy kisvárosi strand sem olcsóbb, szebb...szóval...a Marcali strandfürdő azért mindennel egybevetve jó kis hely.

Kellemes kikapcsolódást ígér azoknak, akik nem sznobok, nem a hivalkodásra vágynak, hanem hangulatra és igazi élményre.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont további értékelései

2020.08.03barátokkal
Érdekes
A fürdő nagyon szép környezetben található. A parkolás ingyenes, a belépő ára kedvező. Egy közepes hőfokú medencét hiányoltunk, mert a normál vizes csak akkor volt kellemes, ha mozgott benne az ember, a gyógyvizes pedig egy kicsit túl meleg volt. Nem sokáig lehetett benne tartózkodni. Található a...
2018.02.01a párjával
Érdekes
Maga a fürdő nem rossz, de rendkívül korlátolt, kisvárosi szint. Ne várjuk, hogy a zalakarosi vagy a hévízi szintet hozza. Kivül belül szép és kulturált, parkolás ingyenes, emlékeim szerint 1800ft volt a belépő, de marcali kártyával 1300ft. Van szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, kinti medencék,...
2017.08.28a párjával
Átlagos
Balatoni nyaralásunk alatt pár hűvösebb nap sarkalt minket arra,hogy felkeressük a marcali fürdőt.A parkolás a fürdő előtt ingyenes, az dicséretes. Buzsákon a Csiszta fürdő előtt fizetni kell érte,nem vendég barát :((( Itt ez rendben volt. Maga a fürdő szép,tágas ,rendezett. A kinti meleg vizes...
Népszerű szállások a környéken
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2024.10.28-ig
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő
36.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval