2025. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. december 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
Máriakéménden a templom mellett van egy volt kolostor is, látszólag szépen felújított épület, ami amúgy eredetileg zarándokszállásként funkcionálna, de ottjártamkor végignéztük, és beszéltünk róla, hogy ez a hely bárki mást is tárt karokkal fogad. Hát lássuk, mit találsz itt és mennyiért? Két szint van, a földszint és az emelet, összesen 38 fő férhetne el itt, amikor úgymond fullon van/lenne a szállás. A földszinten van egy négyágyas szoba, az emeleten meg a többi. Az igazi vonzereje szerintem az a közösségi lét, az antik bútorokkal berendezett nagy tér, ahol enni-inni, beszélgetni lehet közben, nagyobb társaságok közös főzéséhez tényleg jó keret. A mosdók a folyosó végén vannak, találsz egy sorozat zuhanyzót is, egymástól elszeparálva, hát ez így megoldható. Nem mondom, hogy összkomfort, viszont körülbelül 6000 forint/fő árért igénybe is vehető. Ez nagyon jó ajánlat, ezért egy műemlék kolostorban laksz, A körülbelült meg azért mondtam, mert az ár 1-2 száz forinttal szezononként vagy évente változhat. Viszont ezért meg ott van neked a kegytemplomon kívül fél Baranya Pécs és Mohács között, szebbnél szebb falvakkal.
Tisztaság:![]()
Ár / érték arány:![]()
Kényelem:![]()
Szolgáltatások:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kastello Vendégház Nagykozár
99.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül