Csöndes kastélypark

Barangoló - Kastélypark tanösvény MartonvásárBarangoló - Kastélypark tanösvény Martonvásár a térképen

Kihagyhatatlan 2025. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2025. november 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A parkbelépő gyerekeknek, diákoknak, senioroknak 700 Ft.
Sajnos, csak készpénzzel lehetett fizetni.
A park szép, gondozott és nyugalmas. Érdemes a kis tavat körbesétálni, megcsodálni az óriás törzsű fákat és a szigetre is betérni.
A sziget közepén találjuk Beethoven komor szobrát.
Szintén a szigeten találunk rá egy óriási mocsári cédrus fára, bámulatos légzőgyökerei engem egy manóhadra emlékeztetnek.
Fényképek (4)
Barangoló - Kastélypark tanösvény Martonvásár - EgyébBarangoló - Kastélypark tanösvény Martonvásár - EgyébBarangoló - Kastélypark tanösvény Martonvásár - EgyébBarangoló - Kastélypark tanösvény Martonvásár - Egyéb

Barangoló - Kastélypark tanösvény további értékelései

2022.09.26egyedül
Érdekes
Nos, azzal, hogy megnéztem a kombinált jegyemen lévő második "múzeumot" is, azaz magát a kastélyparkot, tulajdonképpen bejártam akarva-akaratlan a "barangoló" tanösvény vonalát is. Valahol azt olvastam, hogy ez az ország egyik legromantikusabb, legvadregényesebb kastélyparkja, ezt egy kicsikét...
Hanga-lak Velence - Legjobb ár
Hanga-lak Velence