Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalogató vélemények, átlagos élmények

Feketerigó Étterem MátrafüredFeketerigó Étterem Mátrafüred a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy tíz fő körüli társasággal kerestük fel a helyet. Meleg idő volt, így a fák alatt, a kerthelyiségben ültünk. Az italokat megrendeltük, elég gyorsan ki is hozták őket, nem különben a leveseket. A második fogásra kissé hosszabban kellett várni, de nem volt kirívóan hosszú odő.
Az első gyengeség már a várakozás közben kiderült, ugyanis a gyerekek és a felnőtt vendégek egy része nagyon nehezen viselte a darazsak egyre nagyobb számú jelenlétét. Ezt tovább fokozta a személyzet közönye, ugyanis mintha ez a világ leg természetesebb dolga volna, egyetlen együttérző szó, vagy "sajnáljuk" sem hangzott el. Végül egyik hölgyet meg is csípta a darázs. A társaság végül kettévált, a darázstól félők benn, míg a többiek kinn fogyasztották el az étket.
A másik negatívum a második fogás felszolgálásakor ért bennünket. Rendkívül hosszú ideig tartott, a társaság azon része, aki előbb kapta, csaknem befejezte az étkezést, mire a vége is ételhez jutott.
Az ételek minősége átlagos volt, nem jelentett különösebb gasztronómiai örömöt egyik fogás elfogyasztása sem. Nem volt rossz (nem tocsogott az olajban a hús vagy a krumpli, nem volt rossz a felhasznált alapanyag sem, stb.), azt nem lehet mondani, de nem volt jobb az átlagosnál. Mint ahogy a személyzet által nyújtott szolgáltatás sem volt rossz (tiszteletlenség, koszosság, stb), de sajnos közönyös volt. A legkisebb erőfeszítést sem tették azért, hogy a vendég valamelyest jobban érezze magát az adott körülmények (darázs invázió, lassú felszolgálás, környezeti hőmérsékletet elviselhetőbbé tévő beruházások hiánya, stb.) között.
A bejegyzést azért írom, mert mi épp az itt olvasható vélemények alapján választottuk ezt a helyet és mint ilyen, kissé csalódnunk kellett. Amint írtam, jó átlagos színvonal, semmi nem indokolja, hogy szuperlatívuszokban nyilatkozzon róla a vendég.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Feketerigó Étterem további értékelései

2023.10.03a párjával
Kiváló
Finom,házias jellegű ételek, gyors kiszolgálás, családias hangulat jellemzi az éttermet. Ugyanitt szállás is van.
2023.05.24családjával
Gyenge
Én és családom visszajáró vendégek vagyunk és azt kell mondanunk, hogy régen amíg nem volt felújítva addig sokkal jobb étterem volt étel valamint kiszolgálás szerint is. Következzenek a panaszaim: 1. Gyümölcslevest szerettünk volna enni 3 db-ot ez eddig jó is, de viszont magozatlanul tálalták...
2022.09.29barátokkal
Barátokkal voltunk itt , vacsoráztunk. A kiszolgálás elég gyors, a rendelt ételek finomak voltak, bőséges adagokat kaptunk. A környezet csendes és nyugalmas, a szállásunktól pár méterre helyezkedik el. Mellékhelység tiszta, a felszolgáló kedves volt. Alapjában véve egy jó vacsora nem túl drágán...
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval