Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A verseny majd eldönti

Grill Land MátrafüredGrill Land Mátrafüred a térképen

Átlagos 2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A parádi úton Sástóról Gyöngyös felé haladva Mátrafüred központjában parkoltunk le viszonylag nagyobb társasággal (3 autóval), hogy megálljunk valahol enni egy jót.
Itt gyakorlatilag egymás mellett sorakoznak az étkezdék, büfék, bisztrók, éttermek, még parkoló helyet sem volt egyszerű találni, szombat-vasárnap kirajzanak a városi népek friss levegőt szívni erre a csodálatos környékre.
Itt az étkezde előtt is voltak asztalok a fedett, de oldalról nyitott teraszon, és mögötte megláttuk, hogy van még nyugalmasabb környezetben még egy asztal, s mivel volt velünk egy kutya is, inkább oda akartunk volna leülni, ezért elsőnek a Grill Landot céloztuk meg a barátainkkal. Sajnos azonban meglehetősen kedvetlen, mondhatni undok kiszolgálással és hozzáállással szembesültünk a személyzet részéről - a pultnál lévő ablakban kell rendelni, aztán majd szólnak, ha elkészül - , hogy kikértünk egy hamburgert, 2 üdítőt, és a többi étel elfogyasztásához másik helyet választottunk. A hambi az a bizonyos magyaros fajta volt, a pufi szemlés, csalamádé szerű savanyúságos, a húspogácsa mélyhűtöttből, szóval felejthető.
A tisztasággal kapcsolatban megjegyzendő, hogy ha a vendégek nem képesek maguk után eltakarítani (persze ez őket is minősíti), akkor azt a személyzetnek kell(ene) megtennie, mert a következő vendégek is szeretnének normális körülmények között enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (1)
Grill Land Mátrafüred - Külső kép

Grill Land további értékelései

2016.10.11a párjával
Több kiszolgáló ablak is van egy épületcsoportban. De mondjuk, hogy mind ugyanaz, mert nehéz elkülöníteni őket. Hasonló a kínálat, jobbról balra a hamburgertől a pizzáig. Az utóbbiban ettünk. A klasszikus fizetek, majd kiabálnak, hogy kész van. A pizza egyébként jó. Tekercsben is adnak, az is jó....
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval