Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retró menza hangulat Sástón

Mátra Kemping Önkiszolgáló Étterme MátrafüredMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred a térképen

Gyenge 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az önkiszolgáló étterem elvileg a Sástón lévő kempinghez tartozik, azonban fura módon úgy alakították ki, hogy bentről, a kemping területéről nem lehetett megközelíteni, hanem ki kellett menni a főkapun, és kívülről, a sétány felől lehetett bemenni. A rendelésfelvétel és fizetés a kis állópultnál történik, bent egy idősebb és egy fiatalabb hölgy kezelte a kasszát, kb. mint a strandbüfékben. A beltérben van egy csomó asztal, több nagyobb csoport leültetésére is alkalmas, de ottjártunkkor teljesen üres volt, mindenki a kinti teraszon foglalt helyet. Bent nincs légkondi, és elég retró-menza hangulatú a hely. A teraszról rálátni a tóra, illetve a mellette haladó sétányra.
Rendelés után téblábolás, várakozás (nincs sorszám, ami megoldaná ezt a helyzetet), kérdésemre azt mondták, kb. 10 perc múlva készül el az étel, ehhez képest, 5 perc nem telt el, mire visszaértem, és már ott volt kitéve az étel a pultra. De nem oda, ahol rendeltünk, hanem a benti részbe, ahol volt egy ételkiadó pult, mint a sulis menzákon vagy a táborokban szokásos.
A rizs olcsó tömegtermék, apró szemű, a rántott sajt (kis adagot kértem) egy db háromszög, szerintem ez nem igazi sajt, hanem afféle sajtpótlék, de mirelitből. A barátnőm által választott sült krumpli is mirelit volt, meg a frissensültek is (rántott csirkemell leginkább).
Összességében a környéken az étkezésre akadnak jobb helyek, csak ez gyorsabbnak tűnt. Meleg ételeken kívül üdítőt, jégkrémet is árusítanak. A jégkrémek kínálata eléggé lefosztott volt, 2 féle sem volt már, amit szerettem volna.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Mátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - Külső képMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - BelsőMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - BelsőMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - Külső képMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - Külső képMátra Kemping Önkiszolgáló Étterme Mátrafüred - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval