Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tényleg tüzes a hús.

Fogadó a Táncoló Kecskékhez MátraszentimreFogadó a Táncoló Kecskékhez Mátraszentimre a térképen

Kiváló 2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újra a Táncoló Kecske mellett döntöttünk. A Galyatető-Mátraszentimre túra után a busz szinte a ház előtt tett le. Igaz az autó is ott parkolt már.
A teraszon foglaltunk helyet. A tűző nap nem zavart, mert egyébként 19 fokot mondott az Időkép Galyatetőre. A csapolt sörhöz nem volt páromnak kedve, egyrészt a tavalyi baki miatt, másrészt az Urquelle neki keserű.
A tüzes hús tócsnival nevű étket választottam, mert a pincér jelezte, annyira lesz tüzes, amennyire a vendég kéri. Én nagyon tüzesen kértem. A hús, és a zöldségek finomak voltak. Szerencsére zsírosak is, ahogy ehhez az ételhez illik. Talán kicsit sós volt, amit gondolom a darált erős paprika okozott. Nem menti a szakácsot, hogy tudnia kell, a paprikában is van só. Ez a baki sem volt égbekiáltó, nem lett tőle ehetetlen az étel, inkább csak az egyéni ízlés határán mozgott. Párom mátrai borzast kért, ami ízlett neki. A kiszolgálás kedves volt,a környezet tényleg csendes.
Az adagok megfizethetőek, és nem lógnak ugyan le a tányérról, de egy jó pár km túra után is jóllaktunk vele. Ésszerű méretűek.

Jó hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Fogadó a Táncoló Kecskékhez további értékelései

2017.08.15a párjával
Kiváló
Kedves, családias, vendégszerető fogadtatás és kiszolgálás. Kellemes hangulatú, szépen berendezett, kényelmes, tiszta étterem (mi most csak ebédelni tértünk be), gyönyörű környezetben. Figyelmes személyzet, kiváló étel, mennyei kávé. Különösen, hogy kissé elázott motorosként tértünk be, csakis...
2016.07.10gyerekekkel
Nyári kirándulásunk helyszínei közé vettük a Galyatetőt,s mivel útba esett ez a kis hangulatos fogadó,hát betértünk.Kezdetben lassan vett minket észre a fiatal pincér hölgy, aki kezdeti bizonytalansága után,a gyorsan elkészült sztrapacskát hozta, az elég türelmetlen csemetéinknek.Majd terítékre...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval