Tom180 étterem értékelései

Értékelései
4
34
81
55
3
0
24

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8.
Reggelente újabba a Népligetnél szállok le. Illetve fel a felszínre. A reggelimet egy döntéssel ott oldom meg. A sor hol hosszabb, hol rövidebb, de gyorsan halad. Láthatóen erre vanak berendezkedve. Kész szenvocset kértem. Extra húsos. A ciabatta finom, puha, a húsokat csrkemell felvágott, és talán paprikás szalámi képviseli. Összességében finom, zöld is van benne.
Megosztom
Pincér gyakornokok előnyben -

Sziklakert Étterem Szarvaskő

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8.
Az átlgos az itt pl furcsa lehet. Az étterem nem sokat változott. Kívülről. A belső helyiségben inkább raktár (talán valami eseményre készültek), mert hordók, alufólia alatt titokzatos dolgok, így az nem használható. Az első helyiségben két asztal, egyiknél ülnek, a másik a wc ajtó előtt van. Kinn van három asztal.
Megosztom
Kisföldalatti mellett burger -

Burger King - Mexikói út Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 5.
Tegnap oda szaladtam be, mert ez az egység esett útba. Ahogy szoktam kupon kedvezménnyel kértem hamburger, krumpli összeálltást. A hdupla chili cheese burger csípős, a Big King krémesebb, a krumpli, hazaérve kicsit már szottyadtabb, de majonézzel fel lehet dobni. Vacsorára pont elég. A mellékhelyiség ott is kódos, így aztán akinek kell a szemüveg, lehet kívül marad.
Megosztom
Keserű csoki, édes elvezet -

Füredi Korzó Fagyizó Balatonfüred

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon helyes lány szolgált ki. Ami nyilván szexista, de akkor is szempont. Az etcsoki fagyi nagyon finom. Keserű, ahogy kell, hideg, hogy az ember nyelve lefagy. a sós karamell várakozásnak megfelelően fura, de jól fura. A lime savanyú, de nem az a nyálfolyósan, szemkiugróan. A tölcsér nem ázik szét. Szóval nagyon jó fagyi.
Megosztom
Emelkedett b hangulat ugyanannyiért -

Bellozzo - Corvin Plaza Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyorsétterem ez is. Bár igyekszik normál étterem illúziókt kelteni. Néha sikerrel. A pultnál kérve a tészta fajtáját is kivalaszthatjuk az ételhez. Gyorsan elkészül és nem is rossz. A csónak alakú tányér, a fém tálca, a fémnek látszó villa fokozza ezt a "jobbik" hatást. Saját étkező tere és asztali vannak, kicsit elkülönül az ember a hamburger majszoló többitől.
Megosztom
Káli medence száraz ciganypecsenye -

Öreghegy Fogadó étterme Szentbékkálla

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Többször megfordultunk már ebben az étteremben. Talán két-három évente, ha erre autózunk, és úgy adja időnk, itt eszünk. Mindig, most is kicsit vegyes a végeredmény. A hely szép, az épület kívülről szintén. Belül nem tudom, talán csak benéztem, de minden esetben a pajta szerű melléképületben fogyasztottunk. Hangulatos, a növények ápoltak.
Megosztom
App nélkül azért húzós -

Burger King - Oktogon Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
A Burger King appjával szoktam vacsit magamhoz venni. Most is így tettem. A felmutatott menü számát megnézi a pénztáros és jó pár száz forinttal kevesebbért vihetem. A hely nagyon forgalmas, néha hosszú ideig kell várni, ahogy most is volt. A kasszás sem volt a helyzet magaslatán. Gyanakodva néztem meg a zacsiban a rendelésemet, de minden meg volt.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első nagy különbség, ai látszik, hogy lekerült az Urpiner felirat, és Zlaty Bazant napernyők terpezkednek az utcai és a udvari fronton is. Szerncsére nem csak a külsőségek változtak ebbe az irányba, de a sör is valóban a reklámfelületnek megfelelő. És jobb is, mint az Urpiner gynegébbik változata. A padok cserélődnek, mintha kicsit fejlődne a hely, és igyekszik B változatból elsővé avanzsálni.
Megosztom
A szénégető vacsorája -

Bellozzo - WestEnd City Center Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 30.
Gondoltam kell a változatosság, és tésztát eszem ebédre, nem hamburgert. A Bellozzo-val már egy ideje szemeztem. Eddig az Oktogonon, illetve a Corvin Plázában is, de a WestEndben futottam bele. Egy darabig eltartott, mire kitaláltam a rendelés menetét, de csak kicsit zavartak össze a táblák. Carbonara tészta mellett döntöttem. Tényleg hamar kész lett.
Megosztom
Nem jó jóasszony -

Mega Bisztro - Auchan Fót

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Hát nekem nem jött be. Lehet, hogy csak az az étel nem sikerült, amit éppen ettem, de a jóasszony módra készült aprópecsenye ott nem lett a kedvencem. Már csak a változó hőmérséklete miatt sem, amit némi mikró adott neki. Mert bár ott másra nem számítottam, de akkor is néhol hideg, néhol meleg volt az étel. És annyira nem olcsó.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX