Tom180 étterem értékelései

Értékelései
4
33
74
49
3
0
21

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első nagy különbség, ai látszik, hogy lekerült az Urpiner felirat, és Zlaty Bazant napernyők terpezkednek az utcai és a udvari fronton is. Szerncsére nem csak a külsőségek változtak ebbe az irányba, de a sör is valóban a reklámfelületnek megfelelő. És jobb is, mint az Urpiner gynegébbik változata. A padok cserélődnek, mintha kicsit fejlődne a hely, és igyekszik B változatból elsővé avanzsálni.
Megosztom
A szénégető vacsorája -

Bellozzo - WestEnd City Center Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 30.
Gondoltam kell a változatosság, és tésztát eszem ebédre, nem hamburgert. A Bellozzo-val már egy ideje szemeztem. Eddig az Oktogonon, illetve a Corvin Plázában is, de a WestEndben futottam bele. Egy darabig eltartott, mire kitaláltam a rendelés menetét, de csak kicsit zavartak össze a táblák. Carbonara tészta mellett döntöttem. Tényleg hamar kész lett.
Megosztom
Nem jó jóasszony -

Mega Bisztro - Auchan Fót

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Hát nekem nem jött be. Lehet, hogy csak az az étel nem sikerült, amit éppen ettem, de a jóasszony módra készült aprópecsenye ott nem lett a kedvencem. Már csak a változó hőmérséklete miatt sem, amit némi mikró adott neki. Mert bár ott másra nem számítottam, de akkor is néhol hideg, néhol meleg volt az étel. És annyira nem olcsó.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A falu vendéglátóipari központjában, a park és a buszmegállók mellett jó helyen egy fagyizó. Van egy kis terasza, ami komondottan dizájnos, első ránézésre raklap bútorokból áll színes párnákkal. Jobban megnézve látszik, hogy nem raklapok,hanem annál jobb anyagból összeácsolt asztalok, padok. A fagyi finom, bár a csokoládé mázzal nehezen boldogultam, és az állaga sem tetszett, de lehet, így hivatalos.
Megosztom
Kilátás a 3-a útra és egy benzunkútra -

McDonald's Gyöngyös

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Talán a legújabb McDonald's az országban. Új rendelő, fizető rendszerrel. A bejáratnál, de akár az emeleten is érintőképernyőn lehet kiválasztani mit enne-inna az ember, akár kifizetheti kártyával, vehet egy sorszámot, hogy az asztalhoz vigyék a rendelést, de akár választhatja, hogy kézpénzel a kasszánál fizet.
Megosztom
Kilátás a Széll Kálmán térre -

Kentucky Fried Chicken - Széll Kálmán tér Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 19.
Az étterem a Mammut, a Fény utcai piac, pár egyéb étterem mellett a volt Moszkva téren kicsit elvész. Emeletre kell felmenne, és a futár megjelenéséből kiderült, innen kiszállítás is van. Az étel olyan, mint máshol, a bútorok az egyformaság jegyében kerültek oda. Ami fontos, a mosdó kódos.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Most egy másik séta keretében indultunk el fagyizni a sétányra. Nincs olyan nyár, hogy pár alkalommal ne menjünk el oda. Kimondottan csavaros fagyi volt a cél. Finom, jeges, ebben a melegben pont jó. Nem túl édes a csoki, inkább étcsokis. Egyre jobban megbújik a kis üzlet a környező ruhaüzletek között. Ha nem tudjuk, hogy hol kell keresni, akkor elég nehéz lenne csak úgy rábukkanni.
Megosztom
Van ilyen férfi keresztnév? -

Fridolin Vendéglő Miskolc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lillafüredről Miskolcra menet kerestünk valami étkező helyet, ami nem pizzéria. Egy mellékutcába mutató reklámtábla alapján próbáltunk szerencsét. Az étteremnek saját perkolója van, amire nagy ia a szükség, hisz a környéken nemigen lehetne megállni. A személyzet szívélyesen fogadott, a csobogó Szelete patak partján foglaltunk helyet egy kis szaletliben.
Megosztom
Jazzes szórakozás -

If Jazz Cafe Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
A Ráday utcában leltük a helyet. Van sok más, így ecc-pecc alapon. Egy felé csapolt sorsuk van, az telep nagy része itallal, de ez nem csoda. Olcsónak nem mondható, de ez ott annyira nem csoda, de nem él szállt áraik vannak. Wernesgrüner sört csapolnak. Finom, de semmi extra. Sok kézműves sor van, de üveges, és pár kommersz.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Bevásárlóközpont ugye, és a kerengőben egymást érik az éttermek. Most ezt gondoltam kipróbálni. Az ételek a melegen tartó pultban vannak, szemügyre lehet venni, ahogy ez kíai étteremben szokás. Gondoltam kipróbálom az amrikai csirkét. Édes-sós, van ráírva, ha nem tudná valaki. Nem tudtam. Nem csda, hogy elhíznak.
Megosztom
8 oldalon / 74 találat


TérképX