Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
103
66
3
0
32

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

Váci utca közepén -

Burger King - Váci utca Budapest

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Nos, gyorsétterem nem a diéta hazája. Sajna egyéb okból zsírosat nem ehetek, maradt a saláta, mert az nem tűnt annak. A kávé kínálatból nekem hiányzik az az igazi amerikai nagy bögrés. A hosszú sem rossz, de nem a kedvencem. A mosdó a szomszéddal lehet közös, így oda egy forgóvillán keresztül lehet lejutni. Fura, egyedi kézszárítójuk van, most ebben a vírusos időben hasznosnak látszik.
Megosztom
Naggyon belvárosi gyorsétterem. -

Kentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest

2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Most már a KFC is képviselteti magát a Váci utcában. A kiszolgálás elég érdekesre sikeredett, hisz a tea nehezen született meg. A forró vizet a pohárba már korábban kifolyatta, majd elfelejtette, vagy mifene, újabb rendelés után nézett, majd vissza a teához. Amihez a teafiltert utóbb kellett kérnem, mert a vízen, kavarón kívül mást nemigen kaptam.
Megosztom
2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Először is Szarvaskő Fogadó lett a neve. Ezen a héten nyílt meg, némi átalakítás után. Változott a személyzet, és kissé át is építették. Megszűnt a kiabálás, hogy lehet menni a porcióért. Asztalnál, étlap alapján történik a rendelés. Az étlapról vannak, amik visszaköszönnek, de az is sokat változott. Eltűnt pl a sztrapacska, ami fájó pont.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 11.
A Keleti mellett, az ottani kormányablak látogatása után éhesen ez az egyik lehetőség az evésre. Kétféle hamburgert rendelve leültem az asztalkámhoz, majd a harmadik harapás után elkezdtem keresni a húspogácsát a szendvicsben. No nem volt benne. Visszavittem a pulthoz. Kaptam helyette másikat némi pult mögötti egyeztetés után. Mondjuk a többi megszottyadt addigra.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Fura hely. Szép világos. Előtte másik a gyorsétterem volt ebben az épületben, de írmagja sem maradt. Az asztalok tiszták, kézmosó itt is van, mint a KFC-kben általában. A kiszolgálás talán furibb, mint a többi helyen, vagy csak jobban belátni a konyhába. Van, hogy mindenki pörög-forog, tesz-vesz, egyedül várom a szendvicsemet, ami így sem nagyon gyorsan készül.
Megosztom
Ha nemzetközi váróban akarsz enni -

Kentucky Fried Chicken - Thököly út Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Hú, de sokan voltak! Nyilván egyenest ide fut be minden nemzetközi gyors, nem a Keletibe. Hosszú sor állt, nehezen haladt. Elvitelre akartam a kaját, előre a telefonomon kinéztem, ezzel se menjen az idő. Azzal együtt a sor nem fogyott utánam sem. Viszonylag nagy étterem, de zsizseg a sok embertől. Van akinek ez bejön, de sorban tömörülni, araszolni nem annyira jó.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Újra a Váci utcában éheztem meg. Ott meg nem mindegy, hova tér be az ember. Ez a gyorsétterem, most, hogy appal is lehet előre rendelni, már az odaérkezés közben is, még gyorsabb. Mondjuk a Só utcai kereszteződésben érdemes a telóból felnézni, mert ott van autó forgalom. Valamiért sötétnek tetszik a helyiség (bár nem is tetszik), a nagy forgalom miatt sok a földön a szemét.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
Jövet-menet néha betérek. A parkolója annyira kicsi, amennyire kívülről az nem látszik, hisz mellette az áruház nagy parkolója fekszik, plusz egy benzinkút. Nincs közte autós átjárás. A bútoráruház parkolója viszont fizetős, ha nem ott vásárol az ember. Az étterem éppen technikai átalakítás alatt. Totemeken lehetne előre rendelni, de fizetni még nem lehet rajtuk.
Megosztom
Finom lángos, de lángos. -

Vinye Büfé Bakonyszentlászló

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Kicsi büfé, az internet más részén eléggé felhájpolva. A kirándulásnak úgyis ez a vége, így tervben is volt egy (vagy két) lángos. Kinn adják, benn lehet kérni. A sör elég drága a helyhez képest, de ki nézi? :)

A lángos is majdnem balatoni áron. Tönköly búzás a tészta. Húsz perc múlva lesz kész, majd szólnak. Cetli, rajta egy szám. Mint egy tombola jegy.
Megosztom
Szegényes pizza közel a mólóhoz -

Stég Bisztró Balatonfüred

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Pizzériát kerestünk a móló közelében. Volt jelölt, de elég rossz híre volt a különböző oldalakon, így, amikor a Stég Bisztró keritésén megláttuk a Pizza feliratot, betértünk. Pécsi sört csapolnak, és abból van alkoholmentes is. A pizza választék a szokásosak mondható. talan két oldal az étlapon. gyorsan kész volt, a kiszolgálás figyelmes, a pizza átlagos.
Megosztom
11 oldalon / 103 találat


TérképX