Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
100
63
3
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 11.
A Keleti mellett, az ottani kormányablak látogatása után éhesen ez az egyik lehetőség az evésre. Kétféle hamburgert rendelve leültem az asztalkámhoz, majd a harmadik harapás után elkezdtem keresni a húspogácsát a szendvicsben. No nem volt benne. Visszavittem a pulthoz. Kaptam helyette másikat némi pult mögötti egyeztetés után. Mondjuk a többi megszottyadt addigra.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Fura hely. Szép világos. Előtte másik a gyorsétterem volt ebben az épületben, de írmagja sem maradt. Az asztalok tiszták, kézmosó itt is van, mint a KFC-kben általában. A kiszolgálás talán furibb, mint a többi helyen, vagy csak jobban belátni a konyhába. Van, hogy mindenki pörög-forog, tesz-vesz, egyedül várom a szendvicsemet, ami így sem nagyon gyorsan készül.
Megosztom
Ha nemzetközi váróban akarsz enni -

Kentucky Fried Chicken - Thököly út Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Hú, de sokan voltak! Nyilván egyenest ide fut be minden nemzetközi gyors, nem a Keletibe. Hosszú sor állt, nehezen haladt. Elvitelre akartam a kaját, előre a telefonomon kinéztem, ezzel se menjen az idő. Azzal együtt a sor nem fogyott utánam sem. Viszonylag nagy étterem, de zsizseg a sok embertől. Van akinek ez bejön, de sorban tömörülni, araszolni nem annyira jó.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Újra a Váci utcában éheztem meg. Ott meg nem mindegy, hova tér be az ember. Ez a gyorsétterem, most, hogy appal is lehet előre rendelni, már az odaérkezés közben is, még gyorsabb. Mondjuk a Só utcai kereszteződésben érdemes a telóból felnézni, mert ott van autó forgalom. Valamiért sötétnek tetszik a helyiség (bár nem is tetszik), a nagy forgalom miatt sok a földön a szemét.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
Jövet-menet néha betérek. A parkolója annyira kicsi, amennyire kívülről az nem látszik, hisz mellette az áruház nagy parkolója fekszik, plusz egy benzinkút. Nincs közte autós átjárás. A bútoráruház parkolója viszont fizetős, ha nem ott vásárol az ember. Az étterem éppen technikai átalakítás alatt. Totemeken lehetne előre rendelni, de fizetni még nem lehet rajtuk.
Megosztom
Finom lángos, de lángos. -

Vinye Büfé Bakonyszentlászló

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Kicsi büfé, az internet más részén eléggé felhájpolva. A kirándulásnak úgyis ez a vége, így tervben is volt egy (vagy két) lángos. Kinn adják, benn lehet kérni. A sör elég drága a helyhez képest, de ki nézi? :)

A lángos is majdnem balatoni áron. Tönköly búzás a tészta. Húsz perc múlva lesz kész, majd szólnak. Cetli, rajta egy szám. Mint egy tombola jegy.
Megosztom
Szegényes pizza közel a mólóhoz -

Stég Bisztró Balatonfüred

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Pizzériát kerestünk a móló közelében. Volt jelölt, de elég rossz híre volt a különböző oldalakon, így, amikor a Stég Bisztró keritésén megláttuk a Pizza feliratot, betértünk. Pécsi sört csapolnak, és abból van alkoholmentes is. A pizza választék a szokásosak mondható. talan két oldal az étlapon. gyorsan kész volt, a kiszolgálás figyelmes, a pizza átlagos.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
Újra nyeregben. Illetve Huszárban. Sok dolog nem változott. Az árak követték a parti tendenciát. A csülök kimondottan jól volt elkészítve. A lecsós krumpli az én mellényúlásom volt. Biztosan finom, de én nem szeretem. Más köretet kellett volna kérném, de ez tényleg az én hibám. A párom is elégedett volt a sajátjával. Parkoló van, más nekünk akkor ott nem kellett.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
azafelé jövet találomra betértünk az étterembe. Azt tudtuk, hogy huszadik után utószezon van, de, hogy egy nem kis étteremben ketten leszünk, azt nem gondoltuk. A hely így csendesnek volt mondható. Tetszőlegesen helyet foglaltuk, a pincér hamar megtalálta minket, mi gyorsan rendeltünk, hamar meg is kaptuk az ételt. Kétfélét rendeltünk, de nagyon hasonlót kaptunk.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Valamikor régen is étterem volt ha jól emlékszem. De még a tálcás változat. A belső modern, de valahogy kicsit zsúfolt benyomást kelt. Nagy előny, hogy már van tapis rendelő oszlop. Ami fél siker. Kijön a végén a sorszám és 99. Hú, az messze van még, ja nem 66, csak valamiért fejjel lefelé adja ki. Ugyanaz, mégse ugyanaz, mint a többi meki.
Megosztom
10 oldalon / 100 találat


TérképX