Hát úgy azontájt, mielőtt még a nagy országút szétágazna Miskolc, illetve Debrecen vagy Nyíregyháza irányába (attól függ, honnan jössz), szóval úgy Mezőkövesd, Mezőkeresztes vidékén, van az a hagyományos, ősi, híres-neves Shell-kút pár az útnak kétoldalán.
A M3gálló nevű szervről már értesültünk, a kelet felé vezető irányba van a benzinkút mellett egy étterem ilyen néven, nem is rossz, a párja meg, ugyanaz a vállalkozás a másik oldalon található, de nem étterem, hanem Farmshop minőségben. De ez önmagában még nem lenne elég ahhoz, hogy ide felkerüljön, viszont van benne egy kis amolyan üdítőző-kávézó részleg is, ami ugyan nem hangsúlyos, de ahhoz elég, hogy bemenj, ráadásul WC is akad. Nem tudom, mit fogsz a házias termékek közül vásárolni, mi csak kávézni és inni mentünk be, szolid, egyszerű hely, és az automata ajtó irgalmatlan sivalkodással egyfolytában nyikorog. Elismerésem a dolgozó hölgynek, hogy ebbe nem őrül bele, de talán hallássérült vagy nincsenek idegei. Amúgy jó tudni róla, hogy ez az intézmény ott van és használható.