Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Helyzeti előny

Shell Deli 2 Go MezőkeresztesShell Deli 2 Go Mezőkeresztes a térképen

Gyenge 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az autópályák menti benzinkutaknál a főbb társaságok a shopok mellett a saját arculatuk szerinti étkezőhelyeket is kialakították, a Shell esetében "Deli" fantázianéven. Közös jellemző a reálisat meghaladó árképzés, amely nyilván betudható a monopolhelyzetnek. Ha menet közben meg kell állni, mert éhesek/szomjasak vagyunk, és nem csomagoltunk otthonról, akkor vagy itt veszünk valamit vagy sehol, mert a pályáról kievickélni helyismeret nélkül a legközelebbi nagyobb településre nyilván nem opció, jelentős időveszteség és lutri lenne.
A kínálat egységes a láncnál: Fornetti típusú helyben sütött (mirelitből) pékáruk, Szamos linzer sütemények, szendvicsek (a panini típusút meg lehet grilleztetni), hot-dog, kávé. Vettünk 5 db-os csokis minifánkot, egy pulled pork paninit és egy rántott húsos szendvicset, egy klasszikus hot-dogot, és egy Szamos szívecske alakú lekváros linzert, s mindezekért majdnem 3.000 Ft-ot fizettünk.
A mellékhelyiségek használatáért 100 Ft-ot kell fizetni, viszont a jegyet le lehet vásárolni a büfében vagy a shopban. De csak ha min. 250 Ft-ot fogyaszt az ember. Szóval trükkösen ki van ez találva! Igaz, egy eszpresszó, ami talán a legolcsóbb tétel is 399 Ft-ba kerül, úgyhogy nem okoz gondot elkölteni akár a sokszorosát is.
Az önkiszolgáló kávéautomata nem működött ottjártunkkor (M7-es Fehérvári pihenőhely). A pénztárnál a fizetéssel gond volt, mivel a pénztárgép szalagja beszorult, így percekig nem sikerült eldönteni, hogy már fizettünk-e az érintős bankkártyával vagy sem.
A legutóbbi látogatáskor a mosdók közül a férfi részleg és a pelenkázó le volt zárva, így a női oldal lett koedukálttá nyilvánítva.
A benti részben 3 asztal van - mindegyik folyamatosan foglalt, amelyek közül egyet a benzinkút két alkalmazottja foglalt el (papírmunkával). Kint a teraszon vannak további asztalok, de oda tűzött a nap.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Shell Deli 2 Go Mezőkeresztes - Külső képShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - Étel/italShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - Étel/italShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - BelsőShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - Étel/italShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - BelsőShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - MosdóShell Deli 2 Go Mezőkeresztes - Külső kép

Shell Deli 2 Go további értékelései

2018.07.07a párjával
Átlagos
Sajnos kevés hely van, ahol útközben meg lehet állni egy kávéra, üdítőre, harapnivalóra, és kulturált, tiszta mosdót használni. Ezt hivatott betölteni ez a pihenőhely, elég jó helyen mert nagyjából Miskolc és Budapest között. Üdítő látványt nyújtanak a parkosított rész, a színes műanyag székek...
Népszerű szállások a környéken
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
15.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval