Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kastélynézőben

Fábiánics Kastély MisefaFábiánics Kastély Misefa a térképen

Érdekes 2022. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. április 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Valami érdekességekre vadásztam éppen a neten, és akkor találtam ezt a kastélyt Nagykapornak mellett. Jé, milyen sok ember volt ebben a falatka faluban, a mellette lévő, sokkal nagyon másikban meg senki. Letelefonáltam, és végül is egy szívélyes hívást kaptam, hogy ez egy sejehaj sokcsillagos szálloda, de azért csak menjek bátran, meglátjuk. mentem is, mert azért elég sok dolog érdekel, és ki tudja, mi minden nem keletkezik egy jó találkozóból. A környék szép, mondjuk mérsékelten. Egy kissé mezőgazdasági is. A kastély is szép, van valami hangulata, gondolkodtam, hogy beköltöznék ide szívesen vagy sem, aztán együtt bandáznék azzal néhány elég drága külföldi autó tulajdonosával, amik a parkolóban állnak. De itt nem az igényességről van szó, dehogy. A nyaralás, pihenés velejárója az is, hogy kikkel eszel, sétálsz, sütkérezel egész nap, lazulsz a medencében, vagy csak kedélyeskedsz a folyosón. A hölgy, aki fogadott a recepción, nagyon kedves volt, meg az úr is, aki később átvette a vezetésünket, szó volt arról, hogy ebédelhetnénk akár itt is, kávézni kávéztunk is, a kávé a recepción főtt és feledhető, a pince érdekes, lehetne itt mulatni sokan a boltozatok alatt, a könyvtárszoba jobban érdekelt, eléggé eklektikus, de van még mindig valami varázsa, a kert is egy kicsit érdekes, meg egyáltalán a házban minden. Heverésztem már pár kastélyban, és elég jó emlékeim is akadnak ilyenekről, itt most nem vagyok egész biztos abban, hogy ez lenne a következő úticélom. De ajánlom mindenkinek, persze!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (23)
Fábiánics Kastély Misefa - Külső képFábiánics Kastély Misefa - Külső képFábiánics Kastély Misefa - Külső képFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - BelsőFábiánics Kastély Misefa - Külső képFábiánics Kastély Misefa - EgyébFábiánics Kastély Misefa - EgyébFábiánics Kastély Misefa - EgyébFábiánics Kastély Misefa - EgyébFábiánics Kastély Misefa - Külső képFábiánics Kastély Misefa - Külső kép

Fábiánics Kastély további értékelései

2022.07.07a párjával
Kihagyhatatlan
Kedves kis zug. Szép, gondozott környezet. Meghitt hangulat mindenütt. Ha csendre vágysz és egy kis romantikára ide gyere! Sokfelé lehet innen kirándulni, de megérkezni is jó ide.Finom ételek várnak és kedves fogadtatás.
Népszerű szállások a környéken
Fábiánics Kastély Misefa - Tavaszi napok
Tavaszi napok
2024.11.29-ig
Fábiánics Kastély Misefa
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval