Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilveszter

Misefa Kastély MisefaMisefa Kastély Misefa a térképen

Szörnyű 2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szilveszterre kerestünk még novemberben szállást, félpanzióval.
Lassan egy hét után, csak a súlyos hiányosságokat írnám meg, korábban hosszabb lett volna a lista, sajnos NEM tudom ajánlani a szállást.

Bejelentkezésre 15 percet kellett várni, mert a recepciós hölgy szinte egyedül volt, cserébe ő kedves volt.

A vacsorák finomak voltak,de a szilveszter napi "zalai ebéd" (valószínű más volt a szakács) szétfőtt, de ropogós rizi-bizi volt kicsit odaégett, olajban tocsogó rántott hússal.
Már ebédkor elfogyott a zéró cola és a mentes víz, ezeket később pótolták, de este 8 körül megint elfogyott.
A reggeli svédasztal igen szegényes volt, ráadásul, csak akkor pótolták, ha egy-egy tálon minden elfogyott vagy ha külön kértük. Például virsli csak vasárnap reggel volt, arra 20 percet vártunk, kihoztak 3 párat!

Az esti mulatságon a zenekar szörnyű volt, 6 fős asztalnál 8 főnek terítettek, és persze vadidegeneket ültettek össze, gondolom, mert rajtunk kívül még 2 szálloda vendégei is ott töltötték a szilvesztert, amit ugye nem tudtunk.

A merülő medence nem működött, ami a foglaláson fel is volt tüntetve (pontosabban nem volt rajta csak a szauna és a jakuzzi), de direkt azért foglaltuk, mert a képeken láttam és meg sem fordult a fejemben, hogy nem üzemel.

A jakuzzi kicsit hideg volt és persze szinte mindig tele (kb 8 személyes lehet), egyik alkalommal pedig (gondolom a vízforgató része) egy cső a medencében beszippantotta a combom, aminek a nyoma elég sokáig meglátszott.

A szaunát külön kérésre kapcsolták csak be. Fél órával használat előtt szólni kellett, de vasárnap délelőtt már "elfelejtették" bekapcsolni, hiába kértük.

Egyébként a wellness koszos volt a fitness eszközök helyett pedig jó lett volna pár műanyag szék, ahova le lehet ülni, egy rattan-párnás pad volt kirakva csak.

A fizetéskor is akadt problémánk, többféle bort ittunk, pontosan tudtuk mit rendeltünk, a számla összeírásakor viszont egy másik bort írtak fel (ami 2szer annyiba került), jeleztük, javították és nem lepődtek meg, érdemes odafigyelni!

Pozitívum volt a borkóstoló, ami benne volt az árban, összesen kb. 8 féle bort lehetett megkóstolni, az előadás is érdekes volt.

Összességében:
Azt láttuk, hogy a személyzet (nagyobbik része) próbálja megoldani a problémákat és segíteni, de a szállodára egy renoválás és egy nagytakarítás ráférne. Sokszor nem pénzfüggő dolgokban is voltak hiányosságok. Látszik, hogy minimális ráfordítással próbálnak túlélni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Misefa Kastély további értékelései

2019.10.10a párjával
Kiváló
Férjemmel voltunk szeptemberben a Kastélyban. Messzemenőkig szuper volt. Nekem volt egy korábbi foglalásom, de kórházba kerültem, férjem felhívta a Kastélyt üzemelő Urat és azt mondta, hogy nem fog elveszni a befizetett összeg, hanem ha felépülök, akkor jelentkezzünk és ugyanabban az árban...
2019.03.18barátokkal
Kiváló
Nagyon tetszett maga a szálloda, berendezés, vannak hiányosságok, de nem feltűnő úgy tudjuk felújítás alatt van a szálló. Wellnessben a jakuzzi vize langyos . Reggeli kifogástalan, vacsi nem túl bőséges. Összességében inkább jót mint rosszat mondanék.
2019.03.14a párjával
A szálló elhelyezkedése kiváló azok számára, akik szeretik a nyugalmat, csendet. A szoba tiszta, rendezett volt. Az étkezés nagyon kulturált helyen történt. Az ételek ízletesek voltak, mennyiségük elegendő volt. Összességében kellemesen töltöttük el az időt.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fábiánics Kastély Misefa - Tavaszi napok
Tavaszi napok
2024.11.29-ig
Fábiánics Kastély Misefa
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval