Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Miért New Orleans?

New Orleans Music Pub MiskolcNew Orleans Music Pub Miskolc a térképen

2019. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A főleg rántottszelet variációkból álló ételkínálatnak nem tudom mi köze van New Orleans-hoz, de elég jól el vannak készítve a viszonylag nem magas árakért. Én a házi hasábbburgonyát nem pirítanám annyira sötétre, de lehet, hogy van aki éppen úgy szereti. A belső kialakítás kellemes, az tényleg "amerikás", bár kicsit szűk a tér.
A felszolgálók készségesek, bár nem tudom, hogy manapság hol tanulják a szakmát (kell-e ehhez még szakmai végzettség?), de egy pincér még az "átkosban" sem tett volna olyat, hogy a szemben ülő (ráadásul hölgy) vendégnek a kezébe nyújtja át az asztal felett a rendelt fogást. Tudtommal, még az is szabály volt egyszer, hogy a vendég melyik oldala felől kell "betálalni". De persze ez nem a Gundel, ide nem gasztronómiai élményért jöttünk már több alkalommal is, hanem bekapni egy rántott szeletet, ha a városban járva megéheztünk.
A fizetéskor aztalra tett doboz nekem kényelmetlenséget okozott, mert csak nagy címletem volt, amiből bőven vissza kellett volna adni, de a pincér ugyebár nem jön érte, amíg el nem indulok kifele. Végül a pultnál felváltva a pénzt, el tudtam helyezni benne a fogyasztás összegét és a borravalót.
Még két apró tipp: 1. van olyan asztal, ami billeg, meg kéne oldani, hogy ne billegjen (mi szalvétát nyomtunk a lába alá, mert zavart). 2. Az asztalokon lévő mécsest a pincér meggyújthatná kérés nélkül is, ha leül valaki.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

New Orleans Music Pub további értékelései

2018.08.23barátokkal
Kiváló
Hangulatos hely, finom ételekkel a belvárosban, mindenhez közel. Nem először voltunk már itt és nem is utoljára. Most a gyerek barátait vittük el ide egy jó kis rántott hús-sajt evésre. Mindenkinek tetszett a hely, a kiszolgálás gyorsasága és az ételek is finomak voltak. Biztos, hogy máskor...
2018.05.20a párjával
Kiváló
Finomak és különlegesek voltak az életek, a kiszolgálás gyors, a hely hangulatos. A pereces hús isteni volt, nagyon ajánljuk, jól éreztük magunkat, max pont!
2016.07.13barátokkal
Gyenge
New Orleanst tartják a jazz fővárosának és egyben a műfaj bölcsőjének. Ennek megfelelően nem okozott meglepetést, hogy a bár bejáratán olvashattuk e bűvös műfaj-megjelöléseket: jazz, blues. Gondoltuk, na itt végre jó zene lesz. Nem lett. érdektelen popzene ment. Amikor szóltunk a pincérnek, hogy...
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.27-ig
Premier Hotel Miskolc
26.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval