Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Klassz hely

Stamp Bar & Snack MiskolcStamp Bar & Snack Miskolc a térképen

Kiváló 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azért tértünk be a Stampba, mert megtudtuk, hogy itt valódi ("kézműves") borokat lehet kóstolni (és venni).
A hely nagyon hangulatos, ottjártunkkor (péntek este) szinte dugig volt, a korosztály pedig vegyes, főleg fiatalok, de voltak idősebbek is.
A választott borokat a borfajtákhoz illő borospoharakban szolgálták ki, a hőfokuk is stimmelt. A "decire" kérhető borok választéka lehetne kicsivel bővebb, de nem rossz így se. Én már azt is értékelem, hogy egyáltalán van ilyen bár, ahol IGAZI bort lehet inni. Külön pozitívum, hogy helybéli boruk is van, meg lehet kóstolni Sándor Zsolt miskolci borász Zweigeltjét, és ha jól emlékszem egy egri kézműves borásztól is volt egy vörös.
Én egy Ráspi vöröset kóstoltam meg, párom valamilyen somlói küvét, mindkettő nagyon jó volt!
Az étel választékuk nem valami nagy, és ha jól emlékszem, az is kimerül némi nassolnivalóban, de az legalább igényes. Mi nem ettünk, de a szomszéd asztalnál többször kértek kis pirítósokat valamilyen pástétommal (padlizsánkrém?). Nem lehetett rossz, mert többször repetáztak. :)
Ritkán járunk Miskolcon, de az biztos, hogy egyike lesz azon helyeknek, amit szívesen felkeresünk, ha mód adódik rá.
Ja, még egy klassz dolog: a Stamp csatlakozott a pincearon.hu kezdeményezéséhez, vagyis ha elvitelre kér az ember bort, akkor valóban "pinceáron" lehet elvinni, abban az árban, ahogy a pincearon.hu webshopjában árulják.
Az egyetlen negatívum, hogy kissé túl hangosan bömböltették a falra helyezett (amúgy jó minőségű) hangszórókból a "háttérzenét". Magyarán baromi hangosan kellett szólnom a kb. fél méterre lévő partneremnek, hogy megértse a szavam. Ezt én sosem értettem, hogy ez miért jó... Szerintem ez nem illik egy ilyen helyhez. De ez csak zárójeles megjegyzés, valószínűleg nincs mindig így, kifogtuk biztos.
Esetleg még annyi, hogy jó lenne, ha lenne egy weboldaluk (azt hittem, manapság ez már alap). A facebook oldaluk az nem valami informatív.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Stamp Bar & Snack további értékelései

2016.10.28a párjával
Kiváló
A hely a Szinva-teraszon található. Nyáron sokan szoktak erre a részre kiülni. Hűvösebb időkben a benti részt is ajánlom, szépen berendezett, tágas. Sokféle kávéjuk, koktéljaik vannak. Kedvencem a kávélikőrös kávékülönlegességük. A kiszolgálás nagyon kedves udvarias!A benti részen akármikor...
2016.07.13barátokkal
Kiváló
A Stamp bár egész jó kis borbár, ami nem csoda, hiszen Kovács Antal örökös sommelier bajnok a borlap felelőse. Kínálnak borkorcsolyákat is, mi tortillát választottunk tejfellel és házi salsával, nem volt rossz. Szerencsére magunkkal hoztuk a Bitang Joeból a mennydörgés nevű habanero chili szószt,...
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.19-ig
Premier Hotel Miskolc
27.600 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval