Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Centrum Apartman Hotel MiskolcCentrum Apartman Hotel Miskolc a térképen

Gyenge 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A neten egy nagyon szép és tiszta apartmant láttam amikor lefoglaltam a szállást. A valóság totál más volt! A lift büdös és a lógnak a lámpatestek a tetejéből. Az első szoba, amit kaptunk koszos volt. Az asztal zsíros, pohárfoltok mindenfelé, a szék fekete a kosztól, a hűtőt nem lehet kinyitni, mert az ajtón le volt törve a fogantyúja. A wc tele szőrszálakkal. A fürdőben a kézmosó szappan adagolója eltörve.

Természetesen nem maradtunk ott, a recepción kértem egy másik szobát. A második próbálkozás már jobban sikerült. A szoba tiszta volt és használható. Viszont! Nincs légkondi, sem ventillátor. Nincs mikro, nincs hajszárító. Vagyis ennyi pénzért máshol ezek az alap dolgokat jelentik, itt semmi sem volt. Aludni nem lehetett, mert a főútról akkora zaj jön be, hogy képtelenség pihenni. A meleg miatt viszont nem lehetett becsukni az ablakokat, hogy a zaj ne hallatszódjon be a szobába.

Pozitív: a recepción nagyon kedvesek voltak és a mélygarázs jól jött ebben a hőségben. Legalább az autó nem volt forró, amikor beültünk :)

Sajnos más pozitívumot nem tudok elmondani erről a helyről. Egyetlen célunk volt a szállással, hogy legyen hol aludni este. Sajnos pont erre nem volt alkalmas a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Elhelyezkedés:Szörnyű

Centrum Apartman Hotel további értékelései

2015.08.24a párjával
Gyenge
Az első apartman koszos volt, jeleztem, azonnal kaptunk egy másikat, ami már valóban szép tiszta volt. Azonban pihenni egyátalán nem lehetett, mivel a főútvonalon van és egész éjjel jártak a buszok az ablak előtt. Kizárólag éjszakára kellett volna a szállás, napközben a barlangfürdőben voltunk,...
2013.12.30a párjával
Kiváló
Az apartman nagyon tiszta és szép volt, központi elhelyezkedéssel. Kényelmesen töltöttük el benne a 2 éjszakát. Az ételek finomak voltak, bár a búzasör felszolgálásában még van hova fejlődni. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat a párommal, csak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.29-ig
Premier Hotel Miskolc
31.400 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval