Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugalom szigete-aktív kitérővel

Hotel Szeleta Miskolc MiskolcHotel Szeleta Miskolc Miskolc a térképen

2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a kis gyöngyszem Miskolc-Alsóhámornál található. Autóval könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel véleményem szerint kevésbé. A szálloda két főépületből és egy különálló recepcióból áll. A Bükki Nemzeti Park területén helyezkedik el, a szobából hallani a Szinva patak csörgedezését, így az embernek mindig van egy kicsi mosdó igénye. A recepciós nagyon segítőkész és rugalmas hiszen este 11kor sikerült odaérnünk és még mindig kedvesen, mosolygósan fogadott, habár teljes mértékben megértettem volna ha nem túl boldogan méreget minket, de előre odatelefonáltam,hogy későn érkezünk. Mi ajándékba kaptuk az utat, rendkívül jó kombókkal. Az utazás tartalmazta a szállást reggelivel, 2 főre szóló Barlangfürdő belépőt, és két belépőt a Diósgyőri várba.Abban az esetben ha valaki nem fog ki ilyen ajánlatot, sem kell csüggedni,hiszen a hotelben kedvezményesen juthatunk hozzá különböző belépőkhöz. A szoba tiszta, friss ágyneművel, habár egy ráncfelvarrás nem ártana, rendkívül igényes 5*-os szállást kedvelő, mindenféle luxushájjal megkent utazóknak nem ajánlom. Az előtérben elhelyezett masszázsfotel első etapra nem túl szimpatikus...sajnos másodikra sem, gondolkoztam,hogy kipróbálom de 600 Ft-ot nem ér egy áramütés, úgyhogy inkább kihagytam. Wifi van!, és ingyenesen...azoknak akik nem szeretnek személyesen kommunikálni családtagjaikkal. A reggeli átlagos, kicsit többet nyújt mint egy megszokott kontinentál, finom péksütivel és főtt virslivel, persze a megszokott felszerelés is megtalálható (vaj, lekvár, szalámi, tojás) a kiszolgáló, segítő személyzet szintén kedves és mosolygós.
A környék: Egyszerűen gyönyörű..talán nincs is mit hozzáfűzni többet, kirándulást kedvelőknek nagyon ajánlott, de mondjuk az nem is jön ide aki a várost szereti fölfedezni.
A diósgyőri vár körülbelül 5-10 perc autóval (parkolással együtt). A pár éve gyönyörűen felújított vár rendkívül széles programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak, hiszen tapasztaltam,hogy a lovagi bemutatót megtekintő 40-50 , átlagosan 18-50 között férfiak tátott szájjal bámulják, a korhű ruházatba öltözött, karddal vívó "lovagokat". Interaktív bemutatók és vetítések röpítenek vissza minket a középkor világos és néha sötét bugyraiba.
Miskolctapolcai Barlangfürdő: Gyermekkorom szép emléke, amikor még a csirkeráccsal bekerített mészkőfalak között az alig megvilágított környezetben, levegőért kapkodva próbáltam úgy tenni mint aki úszik, örök élmény volt és tényleg. Most, aki erre számít nagyot csalódik. Számomra elveszítette a hangulatát, jellegét, a nagy fürdőkomplexum számomra kicsi hiszen rendkívüli zaj van odabent,a sok beszélgető ember között, persze nem várható el,hogy csendben üljön mindenki és élvezze a víz jótékony hatását, talán lehet nekem túl nagyok az igényeim.
Lillafüred: a felüdülés ideje. Ezt a kis ékkövet a természet kedvelőinek ajánlom, hiszen már az odavezető út is káprázatos élményt nyújt. Erdei vasút, Szeleta barlang, István Cseppkőbarlang, Hámori Tó, Szinva Patak vízesés,és miegymás legalább egy napos kiránduló program, akár az egész családnak.
Összesítve, a hotel ár-érték arányban jó, a környezet lenyűgöző, a programok tárháza szinte kimeríthetetlen, csak ajánlani tudom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Szeleta Miskolc további értékelései

2013.12.31a párjával
Kiváló
Két éve találtam rá eme csodálatos helyre az interneten. Idén is újra visszatértünk a párommal és 2014-ben itt fogunk eltölteni egy hetet. A hotel csodálatos környezetben van, a környék varázslatos..Maximálisan meg voltunk elégedve az ellátással, a személyzettel, a tisztasággal. Az ár korrekt, a...
2013.04.27a párjával
Kiváló
Nagyszerű hely, remek felszereltséggel, kiváló fekvéssel csodás környezetben Hámorban, a Bükk kapujában. Teljesen megvoltunk elégedve, az ár korrekt, tartalmazta a reggelit is, amely bőséges volt. a szoba jól felszerelt volt és nagyon kényelmes, ahogy a franciaágy is. Remekül éreztük magunkat 3...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Premier Hotel Miskolc - Reggelis ajánlat
Reggelis ajánlat
2025.04.27-ig
Premier Hotel Miskolc
26.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval