Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kikapcsolódás a Bükk lábánál

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel Miskolctapolca a térképen

Kiváló 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A személyzet nagyon kedves volt. Mi félpanziós ellátással együtt foglaltunk szállást a szálláshelyen. A vacsora bőséges volt és nagyon finom, mindig volt választék, a reggeli is bőségesnek mondható, de itt előfordult, hogy a gyümölcsautomaták nem voltak mindig teljesen feltöltve (pl. narancslé nem volt, nem töltötték egyáltalán). Összességében figyelnek rá, hogy a svédasztalon folyamatosan legyen kínálat, de a 3 nap 2 éjszakás időtartam alatt is változó volt a reggeli kiszolgálás és a svédasztal-feltöltés az aktuális személyzet függvényében.
A wellness részleg bent 2 medencéből áll (egy kisebb méretű úszómedence és egy csobogó wellness), és van egy kinti úszómedence is. A szaunarésze is kellemes, 1 nagy és 2 kisebb szauna található itt, és ami külön tetszett nekünk az a sószoba. Szaunát azonban fürdőruhában használják az emberek annak ellenére, hogy a szálloda ad ehhez lepedőket (mi erre a férjemmel finnyásak vagyunk, de alkalmazkodtunk). A wellness nyitvatartása amúgy extra korrekt, este 10-ig nyitva vannak, így a vacsora után még egy fürdőzést meg lehet ejteni.
Összességében semmi kivetnivalót nem találtunk a szállásban, ráadásul a Barlangfürdő tőszomszédságában található, ahova könnyen át lehet sétálni, és a fürdő előtt csónakázó-tó és nagy játszótér is található a gyerekes családok örömére.
A szállodában sok gyermekes család volt, de ennek ellenére kisebbeknek csak kint volt egy hinta-csúszda. Ez azért nem gond, mert tényleg nagyon közel van a fürdő előtti park, amiben nagy játszótér van és még bobozni is lehet.
Aki nem szeretne autózni, buszra szállhat és könnyen bejuthat Miskolcra is, a buszok nagyon közel vannak a fürdőhöz, illetve a szálláshoz is, de nem hallótávolságban.
A szállás nagy előnye, hogy a hegyrész, ahol található, igazi üdülőövezet és az utca is nagyon csendes.
A szálloda egyébként is igazán csendes volt, áthallás nem volt a szobákból, és a személyzet nagyon figyelmes volt, nem zavartak minket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel további értékelései

2024.03.02barátokkal
Gyenge
KB. nyolc éve jártunk már ebben a szállodában, akkor meg voltunk vele elégedve. Sajnos ez a mostani utazásunkra nem mondható el maradéktalanul. Úgy látszik a szállodák ott próbálnak spórolni, ahol csak tudnak. Szerény véleményem szerint egy négy csillagos szálloda nem engedheti meg magának, hogy...
2024.02.19a párjával
Kiváló
Teltházas időpontban voltunk,a wellness részleg elég kicsi-mindenki az élmény medencében szorongott,mert a másik medencében csak 24°c-os volt a víz amit csak a szaunazók használtak lehűteni. Abban a medencében is legalább 28-30C°viznek kellene lennie!! Sok négy csillagos szállodában jártunk...
2024.01.16barátokkal
Kiváló
Már korábban is jártunk ebben a hotelben. Az ott tartózkodásunk alatt a korábbi tapasztalat ismét beigazolódott. A személyzet (recepció, pincérek) most is nagyon kedvesek segítőkészek voltak. Az ételek nagyon finomak és főleg változatosak voltak, (a reggeli is)! Az általam foglalt egyik szobában...

A Calimbra Konferencia & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval (min. 2 éj)
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.08-ig
Calimbra Konferencia & Wellness Hotel Miskolctapolca - Napi ár reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi ár reggelis ellátással (1 éjtől)
42.874 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.01.08-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Abacus Herceghalom - Tavaszi wellness akció
Tavaszi wellness akció
2024.05.31-ig
Hotel Abacus Herceghalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval