Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mohácsi csalódás

Hotel Szent János Mohács MohácsHotel Szent János Mohács Mohács a térképen

Gyenge 2016. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. június 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tavaszi kikapcsolódás helyszínét keresve három ok miatt választottuk kuponvásárlás során a hotelt. Bőséges ellátást ígértek ajánlatukban svédasztalos reggelivel és vacsorával változatos hazai és mediterrán ízekkel, kellemes wellness sarkot, valamint a hangulatos tetőteraszukon csodálható a Dunai kilátás a márciusi, áprilisi napsütésben. Tulajdonképpen az utolsó volt az, ami leginkább vonzott. Leheveredni és pihenni ezen a teraszon élvezve a kora tavaszi meleget és a kilátást.
Ezzel szemben érkezésünkkor előre kellett választanunk 3 féle lehetőségközül a vacsorát. Azaz egyféle leves (kicsi csésze) mindkettő este, csontleves és raguleves, egyféle desszert mindkettő este, gyümölcssaláta semmi extrával és közönséges csokitorta szelet. Főétel választási lehetőségek első este rántott szelet, rántott sajt, harcsapörkölt, második este csőben sült zöldség, rántott szelet makói szelet néven és tarja. A reggeli során első reggel egyfajta felvágott, 3 féle sajt, virsli és tojásrántotta fogadott. Második reggel kibővült a felvágott 2 féle szalámival. Mindez messze nem elégíti ki a változatos svédasztalos ajánlatot.
A hangulatos tetőteraszra fellátogatva szerteszét heverő grillsütőkre, takarítóeszközökre, zsíros rongyokra bukkantunk, ülő vagy pihenőhely semmi. Nem éppen ilyen környezetben képzeltem el a tavaszi Duna parti sütkérezést.
A wellness kicsi, kellemes lenne, a csalódás ott is volt, a jacuzzi penészes, a szobában kimondhatatlanul penészes párás áporodott a levegő.
A személyzet nem épp a legkedvesebb, de közülük is a vezetőség példának okául köszönésre sem méltatott, sajnálatosan eredendően megrepedt ablakú szobát kaptunk, ami veszélyesen tovább repedt (kisgyermekkel mentünk), elnézést kérés helyett még magyarázkodós helyzetbe hoztak, hogy nem mi törtük ki, ami véglegesen elrontotta az ott tartózkodásunkat. Az étteremben az éppen szolgálatban lévő pincér , a konyhai dolgozók, a vezetőség egy-egy tagja étkezéseink során pár méterre tőlünk fennhangon tárgyalták meg a személyzet és a beosztás problémáit, mintha ott sem lettünk volna, mint vendégek.
Összességében elmondhatom, azt a hozzáállást tapasztaltuk, hétköznap érkező kuponosoknak elég ez is, ami volt, sem pihenni hagyás, sem takarítás, sem bőséges ellátás.
A pozitívum a szálloda elhelyezkedése, könnyen megközelíthető, Duna parti hotel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Szent János Mohács további értékelései

2017.08.06a párjával
Kiváló
Már másodjára voltunk itt a szállodában. Szép, tiszta modern szálloda. A pezsgófürdő és a finom ételek is kellemessé tették az itt töltött 3 napot. Régi vágyam volt, hogy megnézzem a busőjárást, de a muzeum interaktiv kiállitása sokkal élvezetesebb volt, mint az igazi. Itt nem volt tömeg és...
2017.04.11a párjával
Átlagos
A szálloda nagyon szép helyen, a Duna partján fekszik és Mohács egy gyönyörű kisváros. Maga a szálloda épület is szép, igényes kialakítású, tiszta. Sajnos az ajánlattal ellentétben a szauna illetve pezsgőfürdő nem működött, mint kiderült ez már rég óta így van, de ezt a visszaigazolásban nem...
2017.04.09a párjával
Szörnyű
Az ajánlatukkal ellentétben NINCS sem működő szauna, sem wellness részleg minimum 8 hónapja, szerintem ez kimerítí a vásárló megtéveszte fogalmát, a fogyasztó védelem értesitését még megfontolom.A Vendég pihenését pedig nem segíti elő a földszinti étteremben, illetve a Grill teraszon egy időben...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska - Pihenés májusban, júniusban, júliusban, augusztusban
Pihenés májusban, júniusban, júliusban, augusztusban
05.04-08.02.
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval