Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pici gyöngyszem a végeken, de csak hétköznap!

Mohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdő MohácsMohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdő Mohács a térképen

Átlagos 2020. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Harkányi szállásunkról kirándultunk oda, először Augusztus 19-én szerdán, munkanapon. Idilli kis hely, ingyenes kis parkolóval, kulturált, pados, öltözőkabinos, százassal zárható öltözőszekrényekkel. Bent 25 méteres úszómedence, kis úszó-pancsoló, pici 38-40 fokos termál medence ami igazán meleg, és két infra, egy nagyobb finn szauna, gőzkabin, meg egy első osztályú termál vizes, de jéghideg merülőmedence, ami az épületen belüli, de szabadtéri. Kint három kisebb élménymedence, az egyik babaúsztató, meg még egy 15 méteres úszómedence, kétféle csúszda a gyerekeknek.
Pici kis gyöngyszem, felújítva, karban tartva, még a fű sem kopott ki augusztus végére, szóval egyszerűen idilli volt és cuki! Kis szépséghiba, hogy csak egy büfé volt, ahol a chipsen meg a jégkrémen kívül én nem láttam mást, de mi étteremből érkeztünk megebédelve. Egy fantasztikus délutánt töltöttünk itt, de olyannyira, hogy elhatároztuk, ha délelőtt kicsekkolunk a szállásról, az utolsó napot a nyaralásból itt töltjük majd!
Nos ez nagy hibának bizonyult!
Augusztus 21-én pénteken visszamentünk, de mint ha egy másik városba és egy egész más fürdőbe érkeztünk volna. Ledolgozott ünnepnap volt, és sokkal több ember, és sokkal másabb hangulat fogadott...
És sokkal különbözőbb fürdőzők!
Láttam, hogy lejárt mindkét infra szauna időzítője, így szóltam az úszómesternek, hogy indítsa újra. Be is kapcsolta rögtön mindkét infra szaunát. Bementem az egyikbe, pár perc múlva ott termett két lány,akik kitámasztották az ajtót, és azt kérdezték, idézem: Te mennyi ideig akarsz még bent lennnnniiiii? Mondtam, hogy legalább 20 percet. Na szintén idézem: De mi hárman vagyunk és be akarunk jönni! Karcsú lányok voltak, szóval természetesen az mondtam, hogy rendben, próbáljuk meg!
De mikor egy olyan kövér vénember is bejött harmadikként, hogy az egyik lánnyal összeért a combunk és a karunk, akkor természetesen kijöttem! Pontosan három méterre ott volt a tök üres, ugyan olyan infraszauna, ami mellesleg szintén 3 személyes, Na, bementem akkor oda. Pár perc sem telt el, jött a második társaság! Látták, hogy mindenhol vannak, és még a gőzbe is bementek, de 10 másodperc utám kijöttek, hogy forró! Ezek után ott pantomimeztek hisztizve, csípőre tett kézzel, megsértődve, és káromkodva, hogy nem igaz, hogy minden foglalt! Pedig mellettem még volt két kényelmes hely...
Na, két perc múlva, mintegy tíz perces tartózkodás után az infraszaunás társaság is kijött, átadta helyét a hisztiseknek. Ott egészen pontosan három percet töltöttek. Miután kijöttek azt sivította az egyik a zuhany alatt, hogy mostmár nem kell megmosnom a n3námat este, annyi víz ért!
Sokat gondolkoztam, hogy miért túrtak ki az infrából, ha egyszer hárman voltak egy üres infra mellett? De azért, mert a másik infra volt az egyetlen helyiség, ahová nem volt kiírva semmi! Nem volt kiírva nagybetűkkel, hogy szauna!
Nem tudják mi az, mire való, nem tudják használni, sem tisztelni, de be akarnak menni és Azonnal!
Én szerdán egy kis paradicsomban voltam, aztán pénteken egy rögmagyar valóságban...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Népszerű szállások a környéken
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska - Pihenés májusban, júniusban, júliusban, augusztusban
Pihenés májusban, júniusban, júliusban, augusztusban
05.06-08.04.
Ponty Poronty Vendégház Nagybaracska
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval