2025. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. november 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
A szoba kényelmes,tiszta, személyzet kedves, segítőkész,reggeli finom és választékos volt.Wellness is minden igényt kielégít, környéken jókat lehet sétálni.
Nem, igazán szeretnék negativot írni,de sajnos kívánkozik belőlem,a vacsorával kapcsolatos rossz érzéseim,ami sajnos kicsit rányomta az ott tarkozkodásunkra a bélyegét!
De mivel az éttermet külön cég viszi( így értesültem),így a hotel nem igazán tehet róla.
Ami történt: félpanziós ellátással voltunk ott, mindössze 2 éjszakára.
Kevesen voltunk,így nem lett svédasztalos a vacsora,ez jelezve is volt a honlapon.
De az,azért fura,hogy egy kis méretű csészebe,hozzák ki a levest,krém leves volt, mindössze 5 evő kanál mennyiség,finom volt,ez tény, kértem volna még belőle és a konyháról kiüzentèk,hogy felárral kaphatók csak!! Ha többen vagyunk, és svédasztalos a vacsora,akkor többször is merithettem volna. Sajnos a fő étel , desszert választék is nagyon szerény volt és még jóindulatú vagyok ezzel kapcsolatban!!
A Hotelban nagyon szívesen visszatérnénk,de csak reggelis ellátással és így is ajánlanám!!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark további értékelései
2025.08.02a párjával
![]()
Lenyűgöző a szálloda környezete (lovarda, tó, bejárat, pihenö altán), berendezése. Szobák tiszták, wellness részleg a szaunákkal, jacuzzival, úszómedencével kifogástalan (gyönyörű, tiszta). Csendes, pihenésre alkalmas hely. Sok érdekes látnivaló van a környéken. Ételek finomak voltak, de...
2025.04.23barátokkal
![]()
Tetszett: Hatalmas fürdőszoba. Választékos, kiváló és nagyon bőséges reggeli. Többféle fizetési módot elfogadnak. Kutyabarát. Húsvétkor nagyon kedves szokás, hogy locsolkodás volt, folklór program és pálinka kóstolás. Ez nagyon kellemes meglepetés volt. 🙂 Budapesttől elfogadható...
2024.06.04a párjával
![]()
A gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő szálloda négycsillagosként, a vidéki elegancia helyszíneként hirdeti magát. Mi ötnapi ott tartózkodás tapasztalata alapján azt mondjuk, hogy: Majdnem. Igaz, nem vettünk igénybe wellness-szolgáltatásokat, nem is lovagoltunk, és csak reggeliztünk a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
70.650 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval