Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Továbbképzés előtti feltöltődés a Colosseumban

Colosseum Wellness Hotel MórahalomColosseum Wellness Hotel Mórahalom a térképen

Kiváló 2014. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. március 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Érkezésünkkor tapasztaltuk, hogy a szálloda utcájában útfelújítási munka folyik, de a szállodával szemben rögtön észrevettük a zárt parkolót. Ide azonban bejutni nem tudtunk és a kaputelefonra sem reagáltak vagy nem működött. Félreálltunk, majd bementünk a szállodába és a recepción rögtön megkaptuk a kapunyitó kód-kombinációt. A bejelentkezés egyszerűen és gyorsan megtörtént. A kiutalt szoba gyönyörű bútorokkal, igényesen berendezett és tágas volt, amihez egy nagy erkély is tartozott. Az erkélyről a szálloda kertjébe lehetett lelátni. Kicsomagolást és átöltözést követően rögtön megkerestük a wellness részleget illetve a kinti medencé(ke)t. Az uszodamester a törölköző kártyák ellenében tiszta törölközőket adott, a papucs és a fürdőköntös pedig a szobába volt bekészítve. A wellness részleg mind bent, de kint is igényes volt. A víz hőmérséklete kellemes volt. A szaunavilágban a finn szaunát próbáltuk ki. Nem nagy, de tiszta. Átsétáltunk a szomszédos fürdőbe is, ami szintén igényes és nagy, bár elég zsúfolt. A hotel kertje is szépen rendezett, füvesített, amit helyenként jelenleg pótoltak.
A vacsorákat tekintve nagyon finom, ízletes és bő választékkal álltak elő. Itt megtalálhatta a húsimádó, tésztaimádó, a halimádó, a glutén-érzékeny és a vegetáriánus is a saját ízlésének megfelelő ételeket. Kb. 10 féle előételt, 2 fajta levest, idestova 8 féle második fogást, kb. 10 féle desszertet és gyümölcsöt is kínáltak.
A reggeliket tekintve is bőséges volt a kínálat. A müzliktől kezdve a tojásos ételeken (rántotta, velős rántotta, hagymás rántotta, bundás-kenyér, tükörtojás, ham and eggs), húsos ételeken (főtt virsli, főtt debreceni, sült debreceni, sült kolbász, hurka) és lecsón keresztül a különböző sajtokig és felvágottakig minden megtalálható volt. Inni lehetett többféle gyümölcslevet (amit nem vizeztek!), frissen őrölt kávéból készített gépi kávét, több, mint 10 féle teát, kakaót, tejet, stb.
Egy dolog nem volt szimpatikus. Az egyik reggel a rántotta tojásporból volt készítve, ami nem volt finom. (Ez 1-es értékelést kap, ami kicsit rontja az összértékelést.) Mentségükre legyen mondva, hogy másnap reggel ezt már orvosolták, az már finom volt.
A második napon (március 23. - vasárnap) az egyikőnk papucsát valaki elvitte, ami nagyon bosszantó volt. Az uszodamester azt mondta, hogy nincs a kinti medencére kamera állítva, így nem tudjuk kinyomozni, hogy ki tehette ezt. Ennek ellenére az uszodamesteri irodában egyértelműen lehetett látni, hogy a kinti medencére is rálát nemis egy, hanem 2 kamera, csak biztos nem volt kedve segíteni a fiatalembernek. (Az ő segítőkészsége 1-est ér, és rontja az összértékelést is!)Mi saját erőnket és időnket áldoztuk fel arra, hogy kinyomozzuk, ki vihette el, ami végül eredményhez is vezetett. Egy férfi a medencéből kilépve véletlenül a sajátja helyett a miénket vette fel, majd visszament a szomszédos fürdőbe. Ott találtuk meg a papucsot, és a férfi sűrű elnézéskérés közepette adta vissza és vitte el a sajátját.
Összességébenkét kellemes napokat töltöttünk a szállodában és várhatóan még vissza is fogunk menni, ha arrafelé lesz dolgunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Colosseum Wellness Hotel további értékelései

2024.04.21a párjával
Kiváló
A szálloda tisztasága,a kényelem,a wellness részleg minden nagyon rendben volt,de amit kiemelnék,az az étterem.Első reggel kértünk növényi tejet,ami ki volt rakva,csak figyelmetlenek voltunk.Ezután odalépett hozzám a Főpincér Úr és megkérdezte,hogy milyen érzékenységünk van.Elmondtam,hogy...
2024.04.20a párjával
Többször voltunk már önöknél és a wellness részlegben pihenve a szerb vendégektől nagyon nehezen lehet pihenni a hangoskodásuk miatt.Több magyar vendég is problémának észlelte e fajta viselkedést.Ezen kívűl minden tökéletes volt,de egy csendet kérünk táblával lehet kissé tudnák tolerálni magukat...
2024.04.09a párjával
Szörnyű
Szobát nem takarították, szemetest nem ürítették. vizet nem pótolták. A személyzet nem volt kellően figyelmes így nem tudtak a vendég kiszolgálásában segíteni. Étkezések során az asztalon lévő már nem használt eszközöket nem szedték le csak akkor amikor erre külön kértem felhívtam a figyelmet....

A Colosseum Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval (min. 2 éj)
Kedvezményes ár félpanzióval
101.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval