2025. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. május 31.Ajánlom a helyet másoknak is!
Legutóbb megígértük, hogy visszatérünk, így is lett.
Kedves segítőkész személyzet, mindenhol tisztaság jó illat, szoba berendezése, nagysága tökéletesen megfelel, erős wifi, jó klíma, és minden más is o.k.
Reggeli, vacsora bőséges választék, nagyon finom változatos ételek, kedves mosolygós személyzet.
A welness részleg kitűnő pihenésre kikapcsolódásra, de át lehet menni a gyógyfürdőbe ha arra van éppen kedve a vendégnek, mi nagyon jól éreztük magunkat a hotel medencéjében is, és a gyógyfürdőben is a gyógyvizes medencékben, de a hotelben nyugodtabb.
Ami nem éppen tetszett az a hotel medencéjében ( saját vendégek mehetnek a levesbe, jönnek a külsősök ) a vizitorna (05.30. péntek 15:00 ) alatt aki tartotta a tornát, és hangosan kiabált (inkább üvöltésnek nevezném ) önkényesen kikapcsolta a medence jakuzzi szolgáltatását, és természetesen miután elviharzott a vizitorna után, nem kapcsolta vissza.
Velünk együtt a vendégek csak pislogtak ugyan miért is nem működik az egész nap, és 15 óráig
folyamatosan működő jakuzzi szolgáltatás?
Aztán a párom megunta, hogy nem történik semmi elment szólni a recepcióra, ott a kedves mosolygós hölgy azt felelte mindjárt intézkedik, nemsokára megjelent, és a technikai helységben végülis visszakapcsolta a hiányzó szolgáltatást, és megint volt masszírozós vízsugár, és vizibugybugy.:-)
A hotel első osztályú választás, "csak" 3 *-os, de én adok még egyet hozzá!
Visszajövünk, ha nem is előbb, de szilveszterre ismét!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Elixír Medical Wellness Hotel további értékelései
2025.06.04a párjával
![]()
A szálloda belső, külső megjelenése nagyon ízléses, elegáns dekorációk gazdagították a belső tereket, különleges tapéták , térfotók látványa tette még vonzóbbá , biztosítva a vendégek részére a jó hangulatot. Kedvező volt, hogy elegendő pihenő alkalmatosság / ágyak székek padok /állt a fürdőző...
2025.05.31barátokkal
![]()
Mikor beértünk Mórahalomra, mintha egy tiszta szóbába léptünk volna be.A szállás az csak megkoronázta ezt az érzést.A parkolás okozott egy kis fejtörést,de megoldottuk.A takarító személyzettől kezdve mindenki kedves és mosolygós volt ,amit ezúton is szeretnék megköszönni.Nagyon jól éreztük...
2025.04.06barátokkal
![]()
A szállodával,szolgáltatásokkal teljes mértékben megvoltunk elégedve! Ami kissé bosszantó volt,hogy három főre kértünk szobát,nyugdíjas tehát idősebb hölgyek részére. Amit kaptunk sajnos a harmadik személynek pótágy jutott, bár mi három felnőtt személynek rendeltünk szobát. Láttuk,hogy a...
Az Elixír Medical Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai
2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal (1 éjtől)
65.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
81.738 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval