Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiszta, barátságos szálloda nagyszerű gyógyfürdővel

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár MosonmagyaróvárThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár a térképen

Kiváló 2023. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda legfőbb értéke a gyógyfürdő szomszédsága, ahova bármikor, este 8ig át lehetett sétálni, közvetlenül a szálloda halljából. Nagyon jó ötlet, hogy fürdőzéshez el lehet vinni a szálloda méregzöld, puha fürdőlepedőjét van még 2 másik hófehér is. Van a szállodában is Wellness-rész, amit mivel inkább a gyógyfürdőt választottam csak egy ingyenes masszázsig vettem igénybe, de ez kiváló volt.

Többnyire erkély nélküli szobák vannak, a miénk (külön kérésre) francia erkélyes volt, de itt sem lehetett kilépni a szúnyogháló miatt. Hát nem baj, csak célszerűbb lett volna a vizes fürdőruhákat, törülközőket és köntösöket a szabadban szárítani, mint a fürdőszobában, a W.C. fölött. A fürdőszoba amúgy is picike, egy árva (kórházira emlékeztető) polcocska van elhelyezve a tükör alatt. Rajta sampon-testápoló-vattapamacs-zuhanysapka készlet és 2 műanyag pohár.
A légkondi kifogástalanul működött, szerencsére, mert a kinti hőmérséklet elérte néha a 36 38 fokot.
A szálloda jó helyen van, aránylag közel a hangulatos városközponthoz, a Lajta-folyókhoz. Sajnos a szálloda előtti térség, ahol a zárt és fizetős parkoló is van teljesen csupasz, sehol egy fa. A déli-délutáni nap felizzítja a kőburkolatot, és szinte elviselhetetlen a hőség. Néhány kocsinak némi árnyék juthat, ha sikerül az útmenti fák közelében állni. Ezen talán még lehetne változtatni. Két kisebb pad van a bejárat, illetve a szomszédos fodrász közelében, ahova a dohányosokat száműzik. Ezzel az a gond, hogy a parkolóra néző ablakokat nem érdemes kinyitni, mert friss levegő helyett a cigarettafüst áramlik a szobába. Nem kellemes ébresztő annak, akit nem sikerült felzavarni a korai (kb. 6 óra magasságában) porszívózással.
Összességében azért jó, kellemes szálloda, aminek a színvonalát a készséges, kedves személyzet csak emelt. Érdemes eljönni ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (12)
Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - EgyébThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár - Egyéb

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár további értékelései

2023.12.27a párjával
Átlagos
A szálloda hagy némi kívánni valót maga után. A recepciósok között volt egy kedves hölgy, de a többi mogorva és semmi nem érdekelte. Elromlott közben a lift ,ami feltétele volt ,hogy ezt a helyet válasszuk.Direkt meg is kérdeztük a foglalaskor. A javításra kilátás sem volt és a recepciós monta...
2023.09.24barátokkal
Kiváló
Kényelmes, tágas szoba, finom ételek, nagyon kedves személyzet. Nagyon jó, hogy szabad átjárás van a strandra. A városban található Futura központ remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Jó pihenést kívánok annak, aki ezt a hotelt választja.
2023.04.25a párjával
4 napot töltöttünk a hotelben a nejemmel,kedves,udvarias fogadtatásban volt részünk,a szoba tiszta ,ápolt,igaz a fürdöszoba kicsit retro,de a három csillaghoz megfelel,nekem egy kapaazkodó hiányzott a zuhanykabinból,az állandó csatornaszag is orvoslásra szorulna,klima berendezés nincs a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.09.03-ig
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
41.608 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel