Deilinger: Megvendégelésen vettünk részt - Hotel Timarina Étterme Nádudvar

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Hotel Timarina Étterme Nádudvar értékelése
6. helyezett a 13 nádudvari étterem közül

Értékelést írta:
14 szállásértékelés 25 városban járt
66 étteremértékelés 7 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Megvendégelésen vettünk részt

2019. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Rendezvényről érkeztünk ide körülbelül 100-an. Mindenki egységesen kapott tavaszi zöldségleveset, lecsós töltelékkel töltött húst rántva. Köretnek rizs volt felszolgálva, savanyúságokkal. Somlói galuska volt a desszert. Kör asztaloknál foglaltunk helyet, szépen meg volt terítve, a belső kialakítása az étteremnek tetszetős, a belső magassága az épületnek viszonylag nagy. Tágas terek vannak, odafigyelnek a gyerekkel érkezőkre is, mert láttunk a sarokban pár etetőszéket is. Az épület belseje tényleg szépen ki van alakítva. Bár tudom, hogy azért éreztük az ételeket menzai kosztnak, mert sok emberre főztek egyformát. De a levesük nem volt egy nagy eresztés, kicsit ízetlen, erőtlen volt. A lecsóval töltött hús bundája mindenkinél át volt áztatva olajjal. A rizs egy gyenge minőségű köret volt. A desszerten sajnos érződött az a tipikus ételbevonó íz. A felszolgálók nagyon rendesek, segítőkészek voltak. A kiszolgálás teljesen jó volt.

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Deilinger felhasználót?    Igen

Cím
4181 Nádudvar
Fő út 80.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. július 18.
Az étterem szépen van kialakítva. Nyár lévén szerencsére a teraszon is volt szabad ülőhely. Első meglepetés akkor ért, amikor elolvastuk a napi ételkínálatot, választás után a felszolgáló közölte: ez a holnapi menü (mindez 12:15-kor). Többször is voltunk már itt, a leves bőséges, tálban...