Deilinger étterem értékelései

Értékelései
15
29
77
15
4
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

2020. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Céges rendezvény után tértünk be. Komplett menüsort kóstolhattunk végig. Valódi gasztronómiai élménypark. Az előételektől a desszertig minden lenyűgözött, pedig fenntartásokkal kezelek minden éttermet. A szakácsok kitettek magukért. A szűzérme tökéletes állagú volt, kellemesen fűszerezett. Nem volt túlzásba víve a fűszerezés, letisztult tökéletes ételeket kaptunk.
Megosztom
Nagyon Igényes süteményezős hely -

Illango DesszertLak Hajdúszoboszló

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A város főutcájától nem messze található az Illangó DesszertLak. Kizárólag magas minőségű hozzávalókból készítik a finomabbnál finomabb süteményeket. Szoboszlói viszonylatban is kifejezetten drágának mondható a hely, viszont a legjobb süteményeket itt lehet kapni. A minőséget mindenhol meg kell fizetni. Amiket eddig itt kóstoltunk egyik ételben sem csalódtunk.
Megosztom
Céges rendezvény 3 -

Látóképi Csárda Debrecen

2020. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Céges rendezvény után jöttünk ide. Húslevest, és négyszemélyes tálat kaptunk. A pincér egy jókedvű, poénos kedvében lévő úr volt. Teljes szívéből dolgozott és élvezte a munkáját. A látóképi csárdát sokan szeretik, mert bőséges adagokat adnak. Ízvilág teljes mértékben a magyaros ízekre van ráállva. Sajnos ebben a csárdában sem találtam meg a kimagasló gasztronómiát.
Megosztom
Baráti összejövetel -

Bonita Bisztró Debrecen

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Barátom beharangozta a helyet, hogy igazi fatüzelésű eredeti olasz recept alapján készített pizzákat kóstolhatunk. 18:00 óra után érkeztünk, tele volt a hely. Mutatva, hogy mennyire sokan szeretik Debrecenben a Bonitát. Furcsa volt számomra, hogy nincs az asztalnál rendelés felvétel. Helyette be kell menni a pulthoz, ahol alig van hely és toporogni, ácsorogni kell mire az ember leadhatja a rendelést.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 3.
Séta közben gondolkoztunk melyik étterembe kellene menni a környéken, ahol még nem jártunk. Így esett a választás a Krúdy étteremre. A holnapjukon hirdették a lime-os korianderes garnélát, egyből megtetszett. Természetesen amikor betértünk és kértem, a pincér azt sem tudta, hogy van ilyen ételük, ezért megkért, hogy válasszak mást.
Megosztom
2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 26.
Feleségemmel jártunk itt a minap, sajnos a megszokott nyüzsgés helyett csak mi voltunk ketten meg a személyzet. A Cukrászda finom süteményeket kínál jó áron. Közepestől jobb minőségben, a helyiek közkedvelt cukrászdája. Széles a választék, tiszta a hely, friss az összes termékük, elfogadható az ár. A kiszolgálásba sem lehet bele kötni.
Megosztom
Svédasztalos étkezés -

Hotel Aranybika Étterme Debrecen

2020. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. február 18.
Konferencián vettünk részt melynek részét képezte egy svédasztalos ebéd. Szebb korokat is megélt hajdanán az Aranybika, sajnos mára megkopott a fénye, a régi önmagához képest határozottan rosszabb lett a környezet. Nem fordítanak a felújításokra elegendő tőkét. Belépve az éttermi részbe, azonnal szembeötlővé vált, hogy a pincérek nem rendelkeznek egységes munkaruházattal.
Megosztom
2020. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. február 4.
A Major Panzió étterme a város központja körül található, könnyű megközelíthetőséggel, viszonylag kevés parkolási lehetőséggel. Két éttermi résszel rendelkezik a panzió. A csoportunk az alsó, panzió alatt elhelyezkedő részében kapott helyet. Éttermi része rendben tartott, kellőképpen tágas. Hozzávetőleg 45-en ültünk le, elegendő volt a hely számunkra.
Megosztom
2020. januárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Elég sok céges rendezvényen szoktunk részt venni, a mai sem volt kivétel ez alól. Tudom elég nehéz egy éttermet minősíteni úgy, hogy svédasztalosan készítenek 150 ember részére egyforma ételt. Bár a felhozatal bőséges és sokféle volt, az ételek íze nem volt kiemelkedő. Mondhatni felért egy átlagos péntek esti vacsora hangulatával.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Szoboszlón elég sok cukrászda található. A bástya cukrászda egy a sok közül, a helyiek azért szeretik mert jó árban mérik a süteményeket. ritkán szoktunk ide járni. A pogácsa jó, a süteményeik nincsenek túl cukrozva. Az átlag fogyasztó számára megfelelőek. Különlegességre nem kell számítani itt. 1000 Ft-ból 2 fő bőven jól fog lakni a pultban felkínált süteményekből.
Megosztom
8 oldalon / 77 találat


TérképX