Deilinger étterem értékelései

Értékelései
8
18
44
2
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

Deilinger értékelései

Ízletes szép sütemények, végül esküvői torta -

Mignon Cukrászda Debrecen

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Több Debreceni és Hajdúszoboszlói cukrászda remekeit kóstoltuk végig az elmúlt hónapokban, végül annyira megtetszett a Mignon cukrászda, hogy innen rendeltük meg az esküvőnkre a tortát. Nincs túltolva a cukor mennyisége a süteményeikben. A számunkra a legízletesebbek a manapság nagyon felkapott Oreo szelet, a kinderszelet és a joghurtos erdeigyümölcs szelet.
Megosztom
Számunkra ez örökre felejtős marad -

Lapos Büfé Falatozó Lillafüred

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 10.
Mivel nem volt sok időnk ezért erre a gyorsbüfére esett a választás. Bár meg kell jegyezzem, úgy érzem már rég kinőttünk ebből a miliőből. Lehet ezért is kicsit lesújtó a véleményem. A kiszolgálással nincs is baj, de túlárazott ahhoz a minőséghez képest amit kap az ember a pénzért. Az adag nagysága megfelelő egy átlag étkezéshez, de még egyszer kihangsúlyozom a minősége a véleményem szerint elég gyenge.
Megosztom
Idős korosztály nagy kedvence! -

Al-hamra Étterem Hajdúszoboszló

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
A nagyszülők kérték, hogy jöjjünk ide. Kellemes csalódás volt az étterem. Kétszemélyes tálakat kértünk, van belőle többféle is és javarészt 3900 Ft-ért adják. Ennyiért szerintem teljesen korrekt ár itt Hajdúszoboszlón. Mindig friss alapanyagokból készülnek az ételek, nagy adagokat adnak amivel bárki jól tud lakni.
Megosztom
Szeretjük a pizzáitokat! -

Lorena Étterem Hajdúszoboszló

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Pizzának mindig akad egy kis hely a férfi ember gyomrában. Valóban olaszos pizzáik vannak, kellemesen vékony de ha kéred vastagabb tésztával is lehet kérni. Tényleg egyénre szabható milyen legyen a pizza. Szerencsére nemaz olcsóbb húsokból van a feltét. Mindig egyforma jó minőséget szolgálnak fel, barátokkal is szivesen jövünk ide nem csak a párommal, mindig sokan vannak!
Megosztom
Családi összejövetel -

Ózon Panzió étterme Nyíregyháza

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Családi rendezvényre jöttünk ide 30 fővel. Húsleves volt és rántott hús vegyeskörettel. A felszolgálók nem álltak a helyzwt magaslatán de tudjuk be annak, hogy tanulók voltak. Az ételek maximum egy vasárnapi ebednek felelnek meg, szóval a szakácsra ráfér a fejlődés. Nem tartom valószínünek, hogy magamtól betérjek ide újra.
Megosztom
Vacsorához szól a nóta :) -

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Egy ízig vérig magyaros étterembe lépünk be ahol népi hangszereken játszanak a zenészek. Kedvencünk a citerás csapat, olyan jó hangulatot tudnak teremteni, hogy kicsit feledtetik az ételek nem túl kimagasló minőségét. Rengeteg külföldi szokott itt vacsorázni, felkapott helyről beszélünk. Bár volt pár rossz tapasztalatom is, a petrezselymes krumit szárított petrezselyemből csinálták.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 8.
Már többször voltunk itt étketni de az régebben volt még a szülőkkel de emlékezetes maradt mert jó szájízzel távoztunk akkor is. Most párommal tértünk be remélve a jót! A darazsakat leszámítva minden rendben volt de az meg nem az étterem hibája. Az ételek bőségesek, ár érték aranyát tekintve megfelelőek. Kacsát ettem, elégedetten távoztam.
Megosztom
2018. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. február 4.
Céges rendezvényre érkeztünk ide az ország több részéről, sokan voltunk, hely bőven mindenki számára, de mivel szinte mindenki autóval jött kevés volt a parkolóhely. Az ételek a magyaros jegyek ízeiben lettek elkészítve mert a többségnek erre van igénye. Finom friss alapanyagokból készültek az ételek, ízletes volt a köret, jó bőséges adagokat adtak.
Megosztom
Hangulatos kávézás séta közben -

Egy Kávé Kávéház Miskolc

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A barátaink mondták, hogy ők ide szoktak néha jönni kávézni és süteményezni, a hely nem túl nagy, de pár személy bent és kint is le tud ülni. Pont arra találták ki hogy megigyunk egy finom kávét meg bekapjunk egy fincsi süteményt és indulás tovább. Sajnos nem vagyok jártas a kávé világában szinte sosem szoktam kávézni ezért én csak süteményt ettem, a többiek kávé különlegességeket kóstoltak.
Megosztom
Debrecen legjobb éttermeinek egyike! -

Calico Jack Pub Debrecen

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Párommal jártunk itt romantikus vacsorán. A hely hasonló mint a Hajdúszoboszlói Nelson étterem (ugyan az a tulaj) egy csatahajó belsőt formáló étterem. A pincérek kedvesek, segítőkészek. Kellemes lágy zene szól, az asztalok jól el vannak rendezve, nincsenek szűk helyek. Az ételek a modern kor számára teljes mértékben megfelelnek.
Megosztom
5 oldalon / 44 találat


TérképX