Deilinger étterem értékelései

Értékelései
15
29
72
9
4
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

Deilinger értékelései

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 26.
Feleségemmel jártunk itt a minap, sajnos a megszokott nyüzsgés helyett csak mi voltunk ketten meg a személyzet. A Cukrászda finom süteményeket kínál jó áron. Közepestől jobb minőségben, a helyiek közkedvelt cukrászdája. Széles a választék, tiszta a hely, friss az összes termékük, elfogadható az ár. A kiszolgálásba sem lehet bele kötni.
Megosztom
Svédasztalos étkezés -

Hotel Aranybika Étterme Debrecen

2020. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. február 18.
Konferencián vettünk részt melynek részét képezte egy svédasztalos ebéd. Szebb korokat is megélt hajdanán az Aranybika, sajnos mára megkopott a fénye, a régi önmagához képest határozottan rosszabb lett a környezet. Nem fordítanak a felújításokra elegendő tőkét. Belépve az éttermi részbe, azonnal szembeötlővé vált, hogy a pincérek nem rendelkeznek egységes munkaruházattal.
Megosztom
2020. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. február 4.
A Major Panzió étterme a város központja körül található, könnyű megközelíthetőséggel, viszonylag kevés parkolási lehetőséggel. Két éttermi résszel rendelkezik a panzió. A csoportunk az alsó, panzió alatt elhelyezkedő részében kapott helyet. Éttermi része rendben tartott, kellőképpen tágas. Hozzávetőleg 45-en ültünk le, elegendő volt a hely számunkra.
Megosztom
2020. januárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Elég sok céges rendezvényen szoktunk részt venni, a mai sem volt kivétel ez alól. Tudom elég nehéz egy éttermet minősíteni úgy, hogy svédasztalosan készítenek 150 ember részére egyforma ételt. Bár a felhozatal bőséges és sokféle volt, az ételek íze nem volt kiemelkedő. Mondhatni felért egy átlagos péntek esti vacsora hangulatával.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Szoboszlón elég sok cukrászda található. A bástya cukrászda egy a sok közül, a helyiek azért szeretik mert jó árban mérik a süteményeket. ritkán szoktunk ide járni. A pogácsa jó, a süteményeik nincsenek túl cukrozva. Az átlag fogyasztó számára megfelelőek. Különlegességre nem kell számítani itt. 1000 Ft-ból 2 fő bőven jól fog lakni a pultban felkínált süteményekből.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
A Balmaz sütöde szoboszló szívében a piactól nem messze található. Könnyű megközelíthetőség viszonylag jó árak és elfogadható minőség jellemzi a helyet. Kicsi a beltér így általában 5-6 vevő tud egyszerre bent lenne. Bármikor tértem be mindig nagy volt a nyüzsgés. Finom friss termékek vannak a boltban, bőséges választék van pékáruból.
Megosztom
Bakancslistás étterem, kötelező eljönni -

Almavirág Étterem Derecske

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Követendő filozófia és példa az Almavirág étterem. Helyi termelők alapanyagaiból készítenek minőségi ételeket. Kínácsiak voltunk feleségemmel a helyre. Sok ismerősünk mondta, hogy kötelező eljönni, ha valaki a kulináris élvezetek híve. A parkoló szép tágas, rendezett. A pincérek udvariasak, tisztelettudóak, segítőkészek.
Megosztom
Az éhség nagy Úr! Győztünk ellene! -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 4.
Feleségemmel délután 16 óra körül érkeztünk Január 04. -én, nem volt foglalásunk mondván lesz hely. Tele volt az étterem. Nagyon sokat elárul egy helyről már a foglalások mennyisége is. Kis várakozás után kaptunk asztalt, az utánunk következő 3 család már nem volt ilyen szerencsés. Rekordot döntöttünk főétkezés terén, várakozással, étel választással, étkezéssel, fizetéssel együtt 40 perc alatt végeztünk.
Megosztom
Céges rendezvény -

Kastélykávézó Gödöllő

2019. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16.
Céges konferencián vettünk részt, melynek a végén a kastély ebédlőjében kaptunk egy 5 fogásos ebédet. Kerestem utólag a kastély honlapján az ételeket, de nem találtam semmi leírást róla. Annyi biztos, hogy nagyon pazar és különleges ételeket szolgáltak fel. Nagyon jó hangulata volt az ebédlőnek, igazi különlegesség.
Megosztom
Gyors ebéd vásárlás közben -

Wok n' Go Aréna Plaza Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 11.
A sok vendégnek köszönhetően frissnek hatott az összes étel, remélem tényleg az is volt. Túl sokat nem lehet mondani róla, kínai kaják magyarokra szabva. Kici adag "ócón" ja nem 2700 ft fizettem amivel viszonylag jóllakott érzésem volt. Ide sem jövök többet. Sajnos nem a "büfé" hibája, hogy az emberek trehányok és a szemetüket széthagyják és koszban fürdik a környezet.
Megosztom
8 oldalon / 72 találat


TérképX