Deilinger étterem értékelései

Értékelései
9
19
59
6
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Deilinger értékeléseit!

Olvasd el Deilinger étterem értékeléseit!

Deilinger értékelései

Rohanós nap egy gyors gyros társaságában -

Oli Gyros Debrecen

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Párommal érkezünk egy borongós délután a helyre, a kollégái sokat meséltek a helyről ezért esett a választás erre a helyszínre. Minden frissen készült, sokan voltak rajtunk kívül. Az öntet nagyon jó volt a húson, kissé édeskés volt a fűszerezés a sültkrumpli pont ideális, sok sajt és zöldség volt a köret. Mindezt 1400 ft-ért ami nem nagy ár èrte.
Megosztom
Páros hamburgerezés :) -

Buri Buri Debrecen

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11.
Párom mondta, hogy jöjjünk el megkóstolni a hamburgereiket, mert finom illatok szállingóznak mindahányszor elsétált a hely mellett. Igazi utcai ételbárról beszélünk a debreceni Halközben. 2 db Phialdelphia burgert rendeltünk, ízlésesen volt elkészítve, viszonylag jó hozzávalókból. A burger szószt a metroból vásárolhatták, legalábbis a címkéjén azt láttam, tehát nem ők készítették.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Hétköznap érkeztünk 19:00 órára, rajtunk kívül a DiningCity eseményen még egy másik pár volt. Hangulatos hely a Barabás étterem, nagyon kellemes volt a háttérben szóló halk Jazz zene. A pincér egy fiatal férfi volt, nagyon figyelmes és precíz volt. Neki külön köszönet az este tökéletes lebonyolításához.
Megosztom
Céges rendezvények Ásza! -

Ász Rendezvényház Debrecen

2019. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Az Ász rendezvényház 2008-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Rengeteg céges, esküvői, csoportos összejövetelt, termékbemutatókat, rendezvényeket bonyolít le a hely. A környékbeliek méltán szeretik a helyet, hiszen nagyon jó csomagáraik vannak. A vezetés jól csinálja a dolgát, beszélgettünk a felszolgálókkal ők is szeretnek itt dolgozni.
Megosztom
Megvendégelésen vettünk részt -

Hotel Timarina Étterme Nádudvar

2019. februárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Rendezvényről érkeztünk ide körülbelül 100-an. Mindenki egységesen kapott tavaszi zöldségleveset, lecsós töltelékkel töltött húst rántva. Köretnek rizs volt felszolgálva, savanyúságokkal. Somlói galuska volt a desszert. Kör asztaloknál foglaltunk helyet, szépen meg volt terítve, a belső kialakítása az étteremnek tetszetős, a belső magassága az épületnek viszonylag nagy.
Megosztom
Debrecen legfinomabb dönerjét itt lehet kapni! -

Döner Ételbár Debrecen

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Segner téren a buszvég mellett található az ételbár. Pár havonta be szoktunk ide térni döner tálat kérni. Az adagok bőségesek, több féle méret közül lehet választani, így mindenki megtalálja a számra a legmegfelelőbbet. A legnagyobb adag gyakorlatilag elég egy kisebb család számára is. Bőségesen van benne zöldség, a szószukat házilag készítik.
Megosztom
Átlagos pizza retro feeling -

Forrás Pizzéria Hajdúszoboszló

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
A hőforrás utca sarkán található a pizzéria, a buszvéggel szemben. Ketten tértünk be a pizzériába. Az abroszok retro jellegűek voltak, szerencsére tisztaság volt az "éttermi részében. Egy kis helységről beszélünk, rajtunk kívül nem volt más este 19 órakkor. A telefonjukon az ottlétünk alatt több rendelés is bejött, a munka viszonylag pörgött.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A városligeti séta után kicsit fázósan betértem a cukrászdába, viszonylag kicsi a hely kialakítása, de ez senkit nem zavar, mert szinte mindenki elvitelre szokta venni a süteményeket. Jó forró teát kértem (pickwick volt csak) melyet barnacukorral szolgáltak fel, citromot nem kértem. Egy újdonságot kóstoltam meg a palettájukról a mangós tortaszeletet.
Megosztom
tél végi vacsora -

A Kert Bisztro Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyerő volt már a holnapjuk is amikor nézegettük a helyeket. A választékuk nagyon jól össze van állítva, nem túl sok fogás, de amiből lehet választani az mind tökéletes egy vacsorához. Az ételek nem mindennapiak. Jómagam a séf ajánlatából a Paradicsomos vaddisznó ragu casareccia tésztával és manchengo sajttalt választottam.
Megosztom
Konferencia plusz vacsora -

Hotel Atlantis Étterme Hajdúszoboszló

2018. novemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
A szobákról nem tudok véleményt alkotni mert fejtágításra jöttünk ide, aztán étkeztünk egyet. Nagyon ízlésesen van kialakítva az éttermi része. Minden van ami tényleg szükséges egy superior rang eléréséhez. Tágas a tere az étteremnek, a székek kényelmesek, egész este elüldögéltem volna benne. A pincérek figyelmesek, nem tolakodóak.
Megosztom
6 oldalon / 59 találat


TérképX