Anya gyermekkel Nagyatád

Anya gyermekkel NagyatádAnya gyermekkel Nagyatád
Anya gyermekkel NagyatádAnya gyermekkel Nagyatád
6 fotó

Anya gyermekkel Nagyatád bemutatkozása

A szobrot Rátonyi József készítette, melyet 1974-ben avattak fel.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Solar Nagyatád - Napi árak reggelivel
Hotel Solar Nagyatád
62.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Ensana Thermal Hévíz - Pünkösd - speciális előrefizetéssel
Ensana Thermal Hévíz
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Napfény Zalakaros

Anya gyermekkel Nagyatád vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3151 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63583 feltöltött kép
Érdekes 2025. szeptember 9.egyedül járt itt
Ezt azért úgy megkerülgettem egy kicsit, meg bele-belegondoltam. . . 1974. Mi volt akkor? A szocializmus maradványai inkább vaskoslábú munkáscsajok, akik oszloposan, hősiesen állnak, erőtől duzzadva jelentik a rendszer nagy felsőbbrendűségét. Persze inkább az 50-es, 60-as évekből.
Anya gyermekkel Nagyatád - Külső képAnya gyermekkel Nagyatád - EgyébAnya gyermekkel Nagyatád - EgyébAnya gyermekkel Nagyatád - Külső képAnya gyermekkel Nagyatád - Külső képAnya gyermekkel Nagyatád - Egyéb
Még több kép (3 db) >>