Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A csend és nyugalom szigetén :)

Erzsi Vendégház NagybörzsönyErzsi Vendégház Nagybörzsöny a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. december 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már a fogadtatás lenyűgöző volt, Erzsike tapasztalt vendéglátóként házi süteménnyel és házi pálinkával fogadta a megfáradt utazókat. A többi napokon gyümölccsel lepett meg bennünket, diszkréten a tornácon hagyva.

A vendégház kertje szépen karbantartott, ottjártunkkor került „beüzemelésre” az új hintaágy. Grillezés, szalonnasütés biztosított, még kemence is van. Autóval be lehet állni az udvarra.

A tornácon végig szépséges muskátlik sorakoznak, gondos kezek munkájáról árulkodik az ingatlanhoz tartozó kert és udvar.

Négy fő kényelmesen tud pihenni a vendégházban, a nagyobbik szobában franciaágy van és még két heverő. Az étkezőben található még egy kihúzható kanapé is, ha több vendég érkezne. A konyha alapvetően felszerelt, ha valami esetleg mégsem lenne, Erzsike azonnal a rendelkezésre bocsátja. Ő a szomszédos házban él, egy telefon és azonnal segít, de át is lehet hozzá nyugodtan menni.

Nagybörzsöny a Börzsöny hegység szíve :) körös-körül hegyek, körülvesz a természet, a csend és a mérhetetlen nyugalom. Ez a nyugalom árad nemcsak a vendéglátóból, hanem az ott élő lakosokból is. A legközelebbi kis bolt nagyjából 300-400 méterre van, alapvető dolgokat meg lehetett ott venni. A kisvonat végállomása nagyjából 2 km-re található, de persze autóval is jól megközelíthető. Internet nincs, de nem is hiányzott. A vendégházban eltöltött 3 éjszaka pillanatok alatt elszaladt, kellett volna még legalább ugyanannyi, mert sok minden kimaradt még abból, amit elterveztünk. Na de majd legközelebb :)

Az étkezést csak azért nem pontoztam, mert én főztem :)

Szép kártya elfogadó hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Erzsi Vendégház további értékelései

2014.01.06családjával
Tiszta, rendezett, összkomfortos parasztház. Az egyik szobában egy dupla ágy és két különálló heverő van, a másik szobában (ami egyben az étkező és előszoba is), szintén egy dupla ágy található. Nagy méretű étkező asztal van. A konyha jól felszerelt. A fürdőben zuhanyzó van. Nagy kertje van, ahol...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval