Dobrika szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
1
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Dobrika értékeléseit!

Olvasd el Dobrika szállás értékeléseit!

A csend és nyugalom szigetén :) -

Erzsi Vendégház Nagybörzsöny

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 14.
Már a fogadtatás lenyűgöző volt, Erzsike tapasztalt vendéglátóként házi süteménnyel és házi pálinkával fogadta a megfáradt utazókat. A többi napokon gyümölccsel lepett meg bennünket, diszkréten a tornácon hagyva. A vendégház kertje szépen karbantartott, ottjártunkkor került „beüzemelésre” az új hintaágy. Grillezés, szalonnasütés biztosított, még kemence is van.
Megosztom
Csend és nyugalom Salgó és Somoskő közelében :) -

Ágnes Vendégház Salgóbánya

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 14.
Családias hangulatú vendégház, két szobával, kis főzőfülkével, fürdőszobával. A nagyobbik szobában egy franciaágy és két fotelágy kapott helyett, a kisebb szobában pedig egy emeletes ágy biztosítja a pihenést. Mi csak ketten voltunk, de legalább 5 vendég kényelmesen tud pihenni. A kisebb szobában van az étkező rész kialakítva.
Megosztom
Tavaszi pihentető hétvége a bikavér városában :) -

Szent István Hotel Eger

2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 24.
2014. március hónapban egy hétvégét töltöttünk el a párommal. Az összkép alapvetően pozitiv, szívesen ajánlom bárkinek, de csak egy pár apróság ismertetésével. A wellness részleg kicsi, nekünk az uszómedence vize a hideg kategóriát képezte, a jakuzzi 4 személyes,kicsi, tudjuk, hogy fontos a fertőtlenítés, de csípte a szemünket a fertőtlenítő szer.
Megosztom
Imádtunk minden itt töltött percet :) -

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád

2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több alkalommal jártunk ebben a szállodában és mindig örömmel térünk vissza. Több féle szobában voltunk már, a Dunára néző szobánk, kisebb volt, de két személynek tökéltesen elégséges. A látvány leírhatatlan. Az ország legszebb panorámájú szállodája. A személyzet udvarias és segítőkész. A szálloda ragyog a tisztaságtól.
Megosztom


TérképX