kami: soha többet - Kaszinó Étterem Nagykanizsa

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Kaszinó Étterem Nagykanizsa értékelése
4. helyezett a 35 nagykanizsai étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

soha többet

2016. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Horvátországi nyaralásból jöttünk haza, fáradtan és éhesen. Még az Adria partján néztük, hol fogunk megállni ebédelni. Viszonylag közel van a letenyei határhoz és nem volt rossz az értékelése.
Az odajutás GPS segítséggel nem volt gond. A parkolás fizetős.
A rendelés gond nélkül ment. A csapat 3 tagja étlapról választott én pedig a napi menüt választottam, mert kacsamájjal töltött csirkemell nagyon jól hangzott. A langyos leves hamar megérkezett. Nagyon éhes voltam gyorsan betoltam. A többiek rendelése is megjött, de mire a hozzá rendelt saláta külön kérésre megérkezett, már vagy kihűlt, vagy félig elfogyott. Én csak várok, várok, várok a másodikra, de semmi. Megkérdezem a pincért, kb. mire számítsak? Zavarba jött, mert elfelejtette. Végre én is megkapom a megmikrózott, kiszárított (sötétbarna kacsamájas kajámat rizibizivel. Megettem, mert éhes voltam, nem volt már időm másik éttermet keresni.
A kártyás fizetésért sokat vártam, kb. 3 alkalommal kértem. Végre megjött a pincér és maradékokból állapította meg, mit rendeltünk.
Az fontos tény, hogy 2 pincér volt. Talán 4 asztalnál volt vendég, abból az egyiknél csak beszélgettek. Tehát nem volt túlterheltség!!!!!
Fizetés után köszönés nélkül rohant el a pincér, igaz nem adtam borravalót.
Az egyetlen pozitívum az volt, hogy fél liter kólát adtak a kis üveges helyett. De kellett is, különben megfulladtam volna kiszárított másodikhoz.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni kami felhasználót?    Igen

Cím
8800 Nagykanizsa
Ady Endre u. 7.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. november 14.
Férjemmel és barátunkkal hárman mentünk ide be vacsorázni. Az ital választék kicsit le volt fogyva, csak 1 féle rövid ital volt, de az finom. Sörökben sem bővelkedtek. Az étlap viszont sokrétű. Mi zalai göngyölt húst ettünk meg levest, nagyon ízletes volt és nagy adag. Barátunk mást fogyasztott,...

2018. július 18.
Az ittjártam.hu értékelései alapján választottuk a kaszinó éttermet és nem csalódtunk,valóban egy színvonalas helyről van szó. Nagyon finom babgulyást ettünk párommal. Annyira ízletes hogy kértünk elvitelre is 2 adagot pluszba. Ezenfelül desszertnek gesztenyepürét és palacsintát kértünk....

2018. június 24.
Zalakaroson töltöttünk pár napot, elmentünk Nagykanizsára is, előre kinéztem ezt a helyet a hihetetlen olcsó árai miatt. Még telefonon fel is hívtam őket, hogy létezik-e ez az ár, nem régi étlapjuk van-e? Igen, annyi, amennyi az étlapon van. Nagyon szép az étterem, a személyzet kedves, gyors,...