Julika03: Kiváló étterem, olcsó árak. - Kaszinó Étterem Nagykanizsa

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Kaszinó Étterem Nagykanizsa értékelése
4. helyezett a 35 nagykanizsai étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 4 városban járt
2 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Kiváló étterem, olcsó árak.

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 24.
Zalakaroson töltöttünk pár napot, elmentünk Nagykanizsára is, előre kinéztem ezt a helyet a hihetetlen olcsó árai miatt. Még telefonon fel is hívtam őket, hogy létezik-e ez az ár, nem régi étlapjuk van-e? Igen, annyi, amennyi az étlapon van.
Nagyon szép az étterem, a személyzet kedves, gyors, udvarias, egyik nap velős-gombás-pacalt evett a férjem, én brassóit, elámultunk az adag mennyiségén, pedig tudunk enni. Hát ezt alig tudtuk elfogyasztani. A káposztasaláta isteni volt, már friss káposztából. A csapolt sör 450 ft volt egy korsó, sehol nincsen már ennyiért Zalakaros és Nagykanizsa körzetében. Másnap is visszamentünk, menüt ettünk. Húsleves nem csészében, hanem tálban, bőségesen zöldségekkel, tésztával. Utána Vasi cigánypecsenyét hoztak, petrezselymes újkrumplival, káposztasalátával, bőséges volt. De még megfejeltük egy db túrós és egy db kakaós palacsintával...szuper volt. Kár, hogy ez az étterem a lakhelyünktől messze van, de ha valaha is ott járunk, csak ide megyünk. 100 méterre van egy üzletház, hatalmas parkolóval, ami szintén nem drága.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
Kiváló étterem, olcsó árak.  - Kaszinó Étterem Nagykanizsa
Kiváló étterem, olcsó árak.  - Kaszinó Étterem Nagykanizsa

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Julika03 felhasználót?    Igen

Cím
8800 Nagykanizsa
Ady Endre u. 7.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. november 14.
Férjemmel és barátunkkal hárman mentünk ide be vacsorázni. Az ital választék kicsit le volt fogyva, csak 1 féle rövid ital volt, de az finom. Sörökben sem bővelkedtek. Az étlap viszont sokrétű. Mi zalai göngyölt húst ettünk meg levest, nagyon ízletes volt és nagy adag. Barátunk mást fogyasztott,...

2018. július 18.
Az ittjártam.hu értékelései alapján választottuk a kaszinó éttermet és nem csalódtunk,valóban egy színvonalas helyről van szó. Nagyon finom babgulyást ettünk párommal. Annyira ízletes hogy kértünk elvitelre is 2 adagot pluszba. Ezenfelül desszertnek gesztenyepürét és palacsintát kértünk....