Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy Rossz Ikon

McDonald's NagykanizsaMcDonald's Nagykanizsa a térképen

Gyenge 2019. októberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2020. február 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már-már klasszikusnak is nevezhető, hogy a világon mindenhol jelen van...de a jobb helyeken már betiltották.
A McDonalds tagadhatatlanul egy ikon a világ éttermi palettáján, akárcsak a konkurens gyorsétterem láncok [moderálva - a szerk.]...de...vajon a sok műanyag mütyűr közepette elgondolkodik e bárki is azon, hogy vajon mit is eszik meg egy gyorsétteremben.
(Csak ízeltíőként elárulom, hogy Izlandon már sok-sok éve bezárták az utolsó Mekit és az utolsó hambit és sült krumplit "ki is állították". Egy férfi otthonát díszítik egy üvegvitrinben. És több, mint 10 év elteltével még mindig jól néznek ki a kiállítási darabok. Hála a sok színezéknek, tartosítószernek, mesterséges aromáknak és ízfokozóknak.)

A Nagykanizsai Meki semmiben sem jobb vagy szebb vagy kedvesebb vagy trendibb tömegtársainál. Kényelmetlen székek, Ronald bohóc figura az ajtónál, játszótér a gyermekeknek, kínai mütyűrökkel lelkesen játszó gyerekek, átható és jellegzetes mekis szag, kedves főiskolások, gyorsan elkészülő kaják és borsos árak.

Fogyasztásuk az nagy átlaghoz tartozott. Sajburger, krumpli, üccsi, sali meg nasi. Jobb esetben ezzel kellemesen jóllakottnak kellett volna éreznünk magunkat. De nem. Pukkadó érzésünk volt felkeményedett hasfallal melyek, ciki, nem ciki hatalmas tartósítószeres büfik közepette távoztak belőlünk, illetve egyéb gázok is kivonulót fújtak...és kábé fél (!) óra múlva újra éhesek voltunk.

A kiszolgálásra nem lehetett panaszunk. Kedves mosolygós arcok, kényszer nélküli direkt értékesítés, tiszta személyzet.

A hely hangulata nem rossz de egy világhírű étteremlánc jobb miliőt is kitalálhatna. Az a tipikus gyorsan-gyorsan stílus mindenben.

Áraikat nézve, hát, húzós....főleg annak tudatában, hogy éhes marad az ember. Nem beszélve a nem éppen kellemes böfögőorkánról.

Tisztaság szempontjából tök jó, sőt, talán ez a legpozitívabb élmény a Mekivel kapcsolatosan.

Egybevetve, nem ajánlom. Már csak az egészségroncsoló hatása miatt sem, de megértem, hogy a skacok miért vannak beledilizve!:)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

McDonald's további értékelései

2019.07.29gyerekekkel
Nyári hétköznapon, délidőben jártunk ott. Meglepően sok külföldi vendég volt. Annak ellenére, hogy a kiszolgálás pörgős, gyors volt, a lányok le sem álltak egy pillanatra sem, kb. 10 percet vártunk. az ételre. Szerencsére, a kinti csúszda lekötötte a gyerkőcöket a várakozás alatt. A menü...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Touring Nagykanizsa - Napi árak
Napi árak
2025.09.16-ig
Hotel Touring Nagykanizsa
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel