Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Kínai Nagyfal beájulna...

Mei Wei Étterem NagykanizsaMei Wei Étterem Nagykanizsa a térképen

Átlagos 2019. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. március 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A belváros egyik patináns szállodájának egy részén helyezkedik el a Mei Wei Étterem. A kínai kaja rajongói mámorban úszhattak, mikor megnyitott. Aztán persze ki is józanodhattak.

Stílustalan hodály, talán ez jellemzi a legjobban.

A Mei Wei étterem kinézetre lepattant, piszkos, több helyen éves pókhálókkal. Takarítás alapban nem lehet könnyű feladat a nagy belmagasság miatt, azonban ez nem szabadna, hogy megakadályozza a tulajokat abban, hogy takarítsanak, méghozzá rendesen.

Az ételek átlagosak, gyakorta úsznak a tocsogó olajban! És hogy hogy került az ajánlatba a gyros vagy a hambi?! Ez számunkra is rejtély!

Árban erősen túl van kalkulálva. Míg a legtöbb helyen egy sima menü kijön egy ezresből, addig a Mei Wei étterem számláján ennek a duplája fog szerepelni ha normálisan meg akar valaki ebédelni.

A pult pedig inkább egy kínai bolt polcára hasonlít: bizsuk, filléres vásári mütyűrök torzítják az amúgy is kaotikus képet.

A pult melletti jól látható részt raktárként használják: üdítős zsugorok sora mutatatja meg -annak aki nem látta a Coke hűtőt,- hogy milyen italokat lehet kapni.

A pultban egy kedves mosolyú hölgy szolgál ki a maga gyenge magyarságával, míg élete párja főzi benn az ételeket. A gyermekeik pedig az egyik asztalnál ülve beszélgetnek, írják a leckét vagy játszanak.

Üresség jellemezte leginkább az éttermet.Némi rosszmájúsággal fel is ötlött bennünk, hogy miért is üzemel (mint megtudtuk évek óta) ez az étterem, hiszen az, hogy ráfizetéses az nem is kérdés.

Mindenesetre egy érdekes élmény volt ebben az étteremben hínársalátát, rizstésztasalit és zamatos csirkét és bambuszos ételt [moderálva - a szerk.] enni...persze este azért kellett a Bilogit.

Szumma szummárum: a Mei Wei étterem sem remek fekvését, sem hazai ízeit nem tudja jól kamatoztatni.

Megdőlt Coustoue Nagy mondata, miszerint: "Főzni bárki tud!" (L'ecsó)
Háááát, lehet...de...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge

Mei Wei Étterem további értékelései

2016.03.28kollégákkal
Átlagos
Nagykanizsa központjában, a szépen felújított Erzsébet tér keleti oldalán, a Tourinform és a Central Szálloda mellett található. Reggel 10-től este 10-ig van nyitva. Egy tipikus kínai étterem, amelynek a tulajdonosa is kínai és az ételkínálatban is tipikus kínai ételek jelennek meg. Árak...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Touring Nagykanizsa - Napi árak
Napi árak
2025.09.16-ig
Hotel Touring Nagykanizsa
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel