Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A többi varázslat...

Szilágyi Cukrászda NagykanizsaSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa a térképen

Kiváló 2016. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A zalakarosi Szilágyi család által működtetett cukrászda az étlap elején olvasható bemutatkozás szerint 1977 óta készít kézműves édességeket. Zalakarosi fő bázisukon kívül itt, Nagykanizsán is nyitottak egy elegáns, igényes cukrászdát. Az általam végiglátogatott kanizsai helyek közül nekem ez tetszett legjobban, és itt ettem a legfinomabb süteményt, bár igaz, hogy itt a kiszolgálás egy kissé vonalas, kevéssé volt barátságos.
Perté kávét főznek. Mogyorókrémes, csokiöntetes, tejszínhabos ún. Bársony kávét ivott a kolléganőm (590 Ft), én Gardenhouse filteres csipkebogyó teát. A desszertkínálatban megjelennek az országtorták, a jól ismert klasszikusok, trendi ízek és a kézműves vonal is. Ez utóbbiak közül egy gesztenyés-lila virágmarcipánnal díszített tortácskát választottam. A süti és tortaszelet árak 400-600 Ft között alakulnak, ez az átlagos nagykanizsai cukrászdai árakhoz képest drága, felső kategóriás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Szilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Külső képSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - BelsőSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Étel/italSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Étlap/itallapSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - BelsőSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - BelsőSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - EgyébSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - EgyébSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Étel/italSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - MosdóSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Étel/italSzilágyi Cukrászda Nagykanizsa - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Touring Nagykanizsa - Napi árak
Napi árak
2025.09.16-ig
Hotel Touring Nagykanizsa
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel