Átlagos 2018. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. április 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sznob hely, túlspilázott konyha, nagyarcú konyhafőnök, lekezelő tulaj, isteni ételek, r*hadt drága étterem, unott felszolgálás, kedves pincérek...kanizsai viszonylatban ezek az általános vélemények a Szőlőskertről. csupa, csupa ellentmondás. Ez az ellentmondás hajtott be minket a helyre.
Az egész hely takaros, erősen túltolva a pénzes dizájnnal. A kiszolgálás udvarias volt de a jégkocka is melegebb volt a személyzetnél. Az ételek tetszetősen elrendezve (igyekeznek a trendekkel lépést tartani) azonban ízben visszaköszön az unalom és a félkész munka. Vártuk a nagy bábábábummot de csak egy pittyedt szájrángásra futotta. Rágós hús, ízetlen fűszerezés.
Aztán jött a bábábábumm, amikor kihozták a számlát. Hát, mit ne mondjunk...az erősen sokad osztályú ételek elsőosztályú számlája.
Részünkről soha többet erre a helyre.
Röviden elmondható: az étterem túlárazott, túlmisztifikált de semmiben sem különbözik egy városi étteremtől...max abban, hogy remek [moderálva - a szerk.] konferenciákat lehet ott tartani.
Értékelések alapján esett a választásunk erre az étteremre. Nem csalódtunk. Minőségi alapanyagokból finom ételek, kedves, gyors kiszolgálás. Az ár a minőség arányában teljesen elfogadható.
A szálloda-étterem kerthelysége, beltere felettébb hangulatos, jó itt lenni. A lokáció festői, a komplexumtól pár lépésnyire esik a Csónakázó tó s közelben terülnek el a kisbagolai szőlőbirtokok. Az étterem dekorációjában megannyi zöldnövény mellett helyet kapnak boroscímkék, borosüvegek,...
Ez év nov. 07-én felkerestük feleségemmel ezt a vendégriasztó ,micsodát...,azzal a céllal, hogy a héten érkező vendégeinkkel elköltsünk egy kellemes vacsorát,tekintettel arra, hogy nincs ismeretünk a vendéglátó helyekről Nagykanizsán. Udvarias,kedves mosolygó felszolgáló hölgy fogadott...