Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Várakozáson aluli

Hotel Centrál NagykanizsaHotel Centrál Nagykanizsa a térképen

Gyenge 2016. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Azért ezt a szállodát választottuk elsősorban, mert az elhelyezkedés központi, s arra számítottunk, hogy a besorolásnak megfelelően egy átlagos, 3 csillagos, belvárosi, kuturált hotelt kapunk. Semmi extrára nem számítottunk, mivel szinte csak aludni jártunk a hotelbe.
Előzetesen azt a visszaigazolást kaptuk, hogy az autó parkolás - ingyenesen - megoldott.
Az érkezéskor 2 meglepő dolog derült ki: egyrészt nincs fűtés, mert már lekapcsolták (ekkor a nappali max. hőmérséklet 10 fok, éjszaka enyhe fagyok...), a szállodának nincs parkolója, a környéken mindenütt csak fizető parkolóhelyek vannak, de a szálloda mögött egy kis zsákutcában egy kapukijáróba tulajdonképpen be tudunk parkolni, ha nagyon muszáj (ez volt a "VIP" hely, ahogy elmondták). Így a parkolás ha furcsán is, de megoldódott. Szerencse, hogy valóban kellett az autóval közlekedni, mert a 3 nap alatt többször tapasztaltuk, hogy teljesen rááltak a kocsira mások, így nem is tudtunk volna onnan mozdulni.
A 3 szintes épület 1914-ben épült, néhány eleméhez, berendezéséhez mintha azóta nem nyúltak volna hozzá. A szobákba elhelyeztek 1-1 elektromos radiátort, de ez maximális fokozaton sem tudta a szobát befűteni, a fürdőszobában nagyon hideg maradt így is. Mivel légkondi nincs, így azzal sem lehetett fűteni. A szoba kicsi, szűkös, berendezése ódivatú. Az ágy nekem kényelmes volt, kolléganőm panaszkodott a párnákra. Első éjszaka sok takaróba burkolózva, melegítőben kellett aludni. 2. éjszaka egy busznyi ukrán diákcsoport mentett meg bennünket a megfagyástól vagy legalábbis egy alapos megfázástól, mert érkezésükre bekapcsolták a fűtést (amit a szállodában lehetett központilag vezérelni). Ettől függetlenül az étteremben továbbra is nagyon hideg volt, itt első nap a légkondival próbáltak valamit fűteni, nem túl eredményesen.
A reggeli egyszerű kontinentális, első reggel csak hidegek voltak, rendelésre készítettek tojásételt, a csoport érkezése után volt kirakva virsli és rántotta is.
A fürdőszoba megvilágítása rossz, ráadásul a lámpa felkapcsolásával egyidejűleg egy borzalmasan hangos elszívó is automatikusan bekapcsol, amitől a szomszédos szobák, az egész folyosó zúg. A szomszédos szobákból és a folyosóról nagyon erős az áthallás, a falak nem hangszigeteltek. A WC papír olcsó, szürke [moderálva - a szerk.] minőség, a fali tusfürdőtartó üres, 2 db mini szappan volt a teljes "ellátás" 3 nap 2 éjszakára. Nagyon sokat kellett várni, mire meleg víz folyt a csapokból. Hajszárító nem volt tartozéka a szobának.
A személyzet abból főz, amiből tud, az étteremben undok, nem segítőkész alkalmazottak is vannak.
Összességében az egyik legrosszabb szállodai élményünk volt. Kár, hogy veszni hagynak egy ilyen jó alapvető adottságú szállodát, persze látszik, hogy kéne rá költeni, nem is keveset.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Hotel Centrál további értékelései

2021.07.28kollégákkal
Klasszikus városi szálloda a központi Erzsébet téren minden kényelmet kielégít. A recepción a személyzet nagyon segítökész és kimondottan figyelmes. A szobák egyszerü eleganciával vannak rendezve a mi szobánk a térre nézett és kimondottan jól éreztük magunkat. A reggeli szerényebb választékkal de...
2015.05.14csoporttal
Kategóriáján belül (***) szerintem jó hely. Tiszta, az ágyak kényelmesek,a szobák nagyok, sokhoz erkély is van. A város központi részén fekszik, a közelben van étterem,fagyizó. A recepción kifejezetten kedvesek voltak. Negatívum,hogy nincs zárt parkolója, a reggeliző a pincében van és a...

A Hotel Centrál legnépszerűbb csomagjai

Hotel Centrál Nagykanizsa - Kanizsai éjszakák (min. 2 éj)
Kanizsai éjszakák
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
2024.12.01-ig
Hotel Centrál Nagykanizsa - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
27.000 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
2024.12.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Admiral Family Resort Keszthely - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Admiral Family Resort Keszthely
55.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Kék Villa Apartmanház Hévíz - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2024.09.01-ig
Kék Villa Apartmanház Hévíz
59.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel