Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Isteni étel, de nagyon lassan...

Amici Étterem és Pizzéria NagykátaAmici Étterem és Pizzéria Nagykáta a térképen

2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kerthelyiségben foglaltunk helyet, rajtunk kívül kb 4 asztalnál ültek még. Az üdítőnket negyed óra múlva kaptuk meg, az egyetlen pincérhölgytől, aki aznap dolgozott. Az árak teljesen jók, a választék bőséges. Miután leadtuk a rendelést (mivel már este 8 volt és mindenki nagyon-nagyon éhes volt, így igyekeztünk olyat választani, ami biztosan gyorsan elkészül) kezdődött a várakozás. Amiből aztán nagyjából lett 1 óra. Már eléggé szenvedéssé vált, főleg, hogy nem voltak annyira sokan, mert a benti helységben csak 1 asztalnál ültek. Amikor viszont végre megkaptuk (a 4-ből először csak 3 érkezett, a negyedikre még 10 perc várakozás), akkor azért nem várt pozitív csalódás ért minket. Hatalmas adagok és valóban isteni ételek. A szomszéd asztalnál személyesen a szakácsnak üzentek a vendégek, hogy nagyon ritkán esznek ilyen finom ételeket. Ha a hosszú várakozás nem lett volna, akkor egyik új kedvencünk lenne a hely. Így legközelebb félve térünk majd be... Egy felszolgáló nagyon kevés! Az asztalokat nem volt ideje letakarítani sem, ezért pontoztam le a tisztaságot, illetve a mosdó ajtaját alig lehet kinyitni, ott is lehetne kicsit nagyobb tisztaság. Ha ezek a dolgok javulnak, akkor ez egy szuper hely lesz!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Amici Étterem és Pizzéria további értékelései

2019.01.07családjával
Kiváló
Rendszeresen megfordulunk az étterembe,soha nem csalódtunk még. Hatalmas adagok,bőséges választék,finoman elkészített ételek.
2018.04.27a párjával
Szörnyű
Semmi pozitív... Sajnos kizárólag negatív dolgokat tudok írni a helyről, sajnos. A kerthelyiségben sajnos büdös, csatornaszag van. A felszolgáló igénytelen hölgy volt, semmi kedvesség, semmi mosoly. Az étel, na az borzalmas volt. A férjem ételéhez (pörkölt) nem tudtak főtt burgonyát adni...
Népszerű szállások a környéken
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Kikapcsolódás félpanziós ellátással
2025.12.28-ig
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
40.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval