Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színvonalas hely Nagykőrösön

Tímár Sörház NagykőrösTímár Sörház Nagykőrös a térképen

Kiváló 2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. április 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tímár-Ház Nagykőrös egyik jellegzetes épülete, mely a XIX. század első negyedében épült klasszicista stílusban. A beltér igényes, hangulatos, ügyes a fények elrendezése, szemet gyönyörködtető a fából készült gerendás mennyezet, szép a pult mögötti töményital-polcozat elrendezése. A dekorációban egy fröccshatározó is helyet kapott.
A 23.000 lelkes városka egyik legszínvonalasabb szórakozóhelye ez, ahol azóta is igen gazdag programajánlattal várják az érdeklődőket, amibe a jelentősebb labdarúgómérkőzések közösségi megtekintése éppúgy beletartozik, mint a különféle koncertek, DJ-estek, helyi Oktoberfest, sörivóverseny, Cseh Tamás emlékest, vagy ír whisky, konyak/brandy illetve rumkóstoló. Állandó ételkínálat nincs, egyes hétvégéken rendeznek tematikus gasztro-eseményeket.
A kiszolgálás udvarias.
Tízféle minőségi magyar bort kínálnak élvonalbeli villányi és szekszárdi pincészetektől, elképesztően kedvező áron. Valamennyit kimérik decire is, 450 és 550 forint közötti összegért, 2024 tavaszán. Carlsberg, Budweiser, Kronenbourg és Horizont IPA sört csapolnak. Panyolai pálinkáik vannak, impozáns a gin- és whisky szelekciójuk. Érthetetlen, és nem vendégbarát, hogy nem adnak 2 cl.-t a töményitalokból. Sör és töményárak megfelelnek a hely színvonalának. Összességében ár/érték 4 pont, italválaszték és kiszolgálás felfele kerekített 4,5 pont.
Jómagam autóval lévén egy alkoholmentes Budweisert ittam, örömmel vettem, hogy nem a szokásos-érdektelen tucatsörök valamelyikét választották e műfajból, hanem egy átlag feletti terméket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Tímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.10.20-ig
Aranyhomok Hotel Kecskemét
32.200 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Kikapcsolódás félpanziós ellátással
2025.12.28-ig
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
42.454 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval