Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

VENDÉGLŐ A FALU KÖZEPÉN

Halász Vendéglő Nagykör?Halász Vendéglő Nagykör? a térképen

2024. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. március 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagykörű, az ország cseresznyéskertje. és ez nemcsak hangzatos reklámszlogen, hanem tény. Erre kezdtek a tüneményes kis falu tehetséges lakói eredetileg virágzástól befőzésig, idén már januártól decemberig húzódó nagyszerű rendezvénysorozatot szervezni. Mi évek óta lelkesen járunk hozzájuk, nem is tudom, miért nem írtam még itt róluk. De most elkezdem, és éppen a közepén: A település központjában, hol máshol, van a Kocsma, de csak a hagyományok miatt nevezem így, mert valójában Halász Vendéglő a neve. Jogos a névválasztás, hiszen pár lépésre van a Tisza, amely ma is ad halat. De tapasztalataink szerint halétellel csak a nagyobb rendezvényekkor szolgálnak, egyébként a kevesebb vendéget vonzó alkalmakkor valami mást főznek. De a lényeg, hogy mindig főznek és jót. Úgy érzi magát a faluba látogató, hogy ez a hely a fixpont, ahol bizton számíthat ételre, italra, kis békés szusszanásra.
A legutóbbi hétvégén, a Körűi piac napján úgy láttuk, mert mi kinn ettünk a piacon marhapörköltet kínáltak vagy velős meleg szendvicset lehetett választani. Ha nem is eszünk éppen náluk, ki nem hagynánk, hogy legalább egy italra betérjünk hozzájuk. Mert ez egy igazi falusi vendéglő, ahol szívesen fogadnak, ahol a barátságos helyiek szóba állnak az idegennel. És még valami, ami hozzátartozik a hely lényegéhez: Itt az egyszerű környezetben olyan tisztaság van, amit sok puccos helyen lehet hiányolni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Halász Vendéglő Nagykör? - EgyébHalász Vendéglő Nagykör? - EgyébHalász Vendéglő Nagykör? - EgyébHalász Vendéglő Nagykör? - EgyébHalász Vendéglő Nagykör? - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
MO-HA Panzió Törökszentmiklós - Napi árak
Napi árak
2025.01.01-ig
MO-HA Panzió Törökszentmiklós
20.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval