Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mikróban felejtett tányér esete

Nokedli NagymarosNokedli Nagymaros a térképen

Átlagos 2022. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez az étterem jelenleg a legjobb minősítésű vendéglátó hely Nagymaroson, azonban az én benyomásaim egészen eltérőek voltak. (igaz, volt olyan releváns értékelés is korábban, ahol a szöveges részben 3 pont szerepel, de az összesített pontszámnál mégis 5 szívecske és kiváló, ami talán csak technikai hiba/elírás miatt).

Egy átlagos kisvárosias hangulatú kifőzdét találtam a 12-es főút mentén egy saroképületben. Hétköznap ebédidőben kínálnak fix ebédmenüt (leves + főétel, nem választható), valamint készételeket a pultból. Nem volt olyan étel, amit frissen készítettek volna.
A helyiek körében népszerűnek tűnik, több vendég is érkezett velem közel egyidőben, bár a kínálat már meglehetősen megfogyatkozott. Ebédmenü elvileg 14.00 óráig van, de 13:20-kor én kaptam meg az utolsó menüt, mivel elfogyott a főétel, és a köretet már nálam is cserélni kellett, mert elfogyott a rizibizi.

A menü ára kedvező 1600 Ft-ért, viszont a többi ételt ár-érték arányban, vidéken, kifőzdében én sokalltam. A sertéspörkölt és a csirkepaprikás is 2500 Ft, köret nélkül. Volt még hortobágyi palacsinta és székelykáposzta, hasonló árfekvésben.
A menüben orjaleves mélytányér mennyiség, nem csészényi, viszont a lében kizárólag cérnametélt és sárgarépa karika van. Ízre jellegtelen, nem tartalmas. A leves elfogyasztása után jó ideig nem kaptam meg a főételt, mivel mindkét pultos hölgy hátra ment dohányozni/beszélgetni, ahol nem látták és nem hallották a vendégeket. A mosogató hölgyet sikerült elcsípni végül, de ő kiszolgálással nem foglalkozhat. Végre előkerült az egyik pultos, hát, kiderült, hogy a mikróban felejtette a tányéromat a főétellel. Egyáltalán miért került be a mikróba? Na, ez már elővetítette a folytatást. A főétel zóna adag, fél szelet rántott hús és kis adag főtt burgonya. A krumpli értelmezhetetlen, íztelen, rosszul főtt. A hús olyan, amilyen egy rántott hús tud lenni a kéretlen mikrózás után. Az én ételem sajnos egy gyenge 2-es, de a többi, nem menüs ételek ennél azért jobbak voltak.

A másik negatív élmény a kiszolgálással kapcsolatosan, láttam a hűtőben, hogy van szódavíz (szikvíz), ezt szerettem volna kérni, de a pultos közölte, hogy nem ad szódát, mert az a szörphöz van félretéve. OK, akkor kértem egy szörpöt (bodzaszörp 450 Ft).

Összességében ez nálam "nem ajánlott" kategória.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Nokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - EgyébNokedli Nagymaros - Egyéb

Nokedli további értékelései

2023.05.13barátokkal
Gyenge
Vendéglátósként írom a véleményem, ismerve a szakma nehéz és szép részét is... Az elhelyezkedés jó, tisztaság jó, kiszolgálással is minden rendben volt, udvariasak, tehát eddig oké. Árak: ismerve az alapanyagárakat, adókat, bérezés, stbstb.... annyira nem lepett meg az árképzés, báááár...
2021.10.08a párjával
Kiváló
Mivel Nagymaros ezen része nem bővelkedik a vacsorázó helyekben és a szállásunk is közel volt, kétszer is ettünk itt párommal. Lehet, az alacsony forgalom miatt, de nem önkiszolgáló rendszer, hanem étlap volt. Az ételek gyorsan elkészültek és finomak, bőséges adagok voltak, valóban frissen...
2020.03.16egyedül
Kiváló
Nokedli A Nagymaroson működő Nokedli nevű önkiszolgáló étkezdébe tavaly júniusban néztem be. Némi dilemmázás után, végignézve a kínálatot, pacalt kértem, ami nem volt kiugró, színre sem volt az igazi, élvezhető volt, de hiányérzetet keltett, ennél jobbakhoz szoktam. Pacal 3 pont, nem több, nem...
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval