Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Yuzu és a cseresznyevirágzás

Sakura NagymarosSakura Nagymaros a térképen

Kiváló 2022. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kitűnő, csúcskategóriás újhullámos cukrászda Nagymaroson, a Rév, a főút és a főtér közelében. Egy fehérre festett családi házban és annak udvarán alakították ki a cukrászdát, professzionális cukrász tudással és szívvel-lélekkel, optimális kombináció, azt hiszem.
Kisebb arányt képviselnek a hagyományos, fősodratú sütemények, torták, mert az idősebb, konzervatív felfogású vendégek ezeket is keresik, szeretik, pl. répatorta, Dobos torta (800 Ft), kókuszbomba, almás pite, az ország torták közül a 2022. évi két fajta (1200 Ft), valamint az Őrség zöld aranya, de ami miatt én érkeztem, az a másik pult gazdag tartalma, az újhullámos, francia stílusú desszertek, mono cake-ek. Nem mondom, hogy könnyű volt a választás, ha nagymarosi lennék, végig enném a teljes készletet, az biztos. Így csak azt határoztam el, hogy ha legközelebb a környéken járok, nem kérdés, hogy ide vissza kell térni.
Az egyik falon virágzó cseresznyefás kép tölti be a teret. A hátsó ajtó egy kellemes belső udvarra nyílik és az udvari bejárat után is van egy fedett teraszrészük. El tudom képzelni, hogy nyáron hétvégente megtelnek az asztalok a kirándulókkal, nyaralókkal.
A választottam a citrom-yuzu desszert lett (1000), különleges savanykás ízhatás, nagyon gyümölcsös, kitűnő állagú. Pár érdekesség példaképpen a pultból: levendula - sárgabarack, epres túró mousse (700 Ft), tápióka puding (900 Ft) gyümölcsökkel és karamellel, kókusz-mangó eclair. A drágább sütemények kerülnek 1000 Ft-ba.
Az egyik asztalkánál leülve nézegettem a polcokon lévő okleveleket. Megvilágosodtam, megértettem, a Sakura is a Málna the Pastry Shop csúcskategóriás desszertjeinek követője, az egyik oklevél azt igazolta, hogy sikerrel végezte el a cukrász-tulajdonos hölgy Kolonics Zoltán mestercukrász tanfolyamát.
Nagyon jó hely, és a budapesti árszínvonalhoz képest barátságosabb árazású.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Sakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - EgyébSakura Nagymaros - Egyéb

Sakura további értékelései

2019.01.02a párjával
Kiváló
Tavaly nyáron nyílt meg Nagymaroson ez a kitűnő cukrászda. Nyáron még csak a fagylaltjaikkal csábítottak elsősorban, azzal pl. hogy a gyümölcs-fagylaltok gyümölcsből készülnek! És valóban, egészen kiválóak a fagylatjaik, és nem csak a gyümölcs-fagylaltok, hanem a többiek is. Remek ízletes, erős...
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval