Almandine: Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Királykúti Lovasporta Nagymaros értékelése
1. helyezett a 14 nagymarosi szállás közül

Értékelést írta:
10 szállásértékelés 8 városban járt
0 étteremértékelés 14 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Pókhálók

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokkal jobban kellene takarítani. Pókhálók mindenhol. A mikró és a sütő sem volt kitakarítva az előző vendég után, bennük ételnyomok és morzsák. Vegyes régi, kopott, használt bútorok és szőnyegek. Az ágynemű is régi, a pókhálók miatt nem is bíztunk abban, hogy tiszta, úgyhogy inkább hálózsákban aludtunk.

A wifi jel annyira gyenge volt, hogy nem tudtuk használni. A franciaágy a fal és egy oszlop közé van beszorítva, lábtól kell kimászni. Éjjeliszekrény és lámpa csak az egyik oldalra jutott, éjjel a sötétben úgy kell kitapogatózni a zseblámpáig. A zuhanyfülke igen szűk, a fürdőszobában nincs aljzat.

A kocsibejáró annyira keskeny és éles szögű, hogy nagyobb kocsival bonyolult manőverezéssel lehet csak beállni. A kocsitól a szállásig keskeny ösvényen és meredek lépcsőn kell a cuccokat fel- és lehozni. Az útvonal a kocsitól nincs teljesen kivilágítva, zseblámpát kellett használnunk.

Nincs klíma, és a faház napközben annyira felmelegedett, hogy még este 9-kor is izzadtunk benne.

Pozitívum volt a szép kilátás a panorámaablakból egy hegyoldalra. A portán lovak, barátságos kutyák. Segítőkész és kedves házigazdák. Szép kirándulókörnyék. Tiszta fürdőszoba és WC. Mozgásérzékelős lámpák.

Nagyobb igényességgel többet lehetne ebből kihozni. Így azonban sajnos egyáltalán nem éreztük jól magunkat ezen a szálláson.

Ennyire tetszett: Gyenge
Személyzet:
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Átlagos
Szolgáltatások: Gyenge
Elhelyezkedés:

Fényképek:
Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros
Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros
Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros
Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros
Pókhálók - Királykúti Lovasporta Nagymaros

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Almandine felhasználót?    Igen

Királykúti Lovasporta Nagymaros
Cím
2626 Nagymaros
Hatlópatak - Királykút u.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. február 7.
Csodálatos hely, csodálatos környezetben, csodálatos emberekkel. Gyönyörű kilátás nyílik a szobából a Fellegvárra, a környező hegyekre, és a pacikra (Galiba, Ubul, Kócos). Egyszerűen nem tudtunk betelni vele. A szállás nagyon hangulatos, tiszta, minden igényt kielégítő. Ubul megtisztelt...