Almandine szállás értékelései

Értékelései
10
8
0
14
0
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Almandine értékeléseit!

Olvasd el Almandine szállás értékeléseit!

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Különleges szállás, hiszen egy orosz lapátkerekes gőzhajót alakítottak át hotelnek. A kis utcában ingyen lehetett parkolni. A közelben volt őrzött fizetős parkoló is, de azt nem próbáltuk. A szoba és a fürdőszoba szép, tiszta. A törülközők hullám és hajó alakúra voltak hajtogatva, ez nagyon tetszett :) Egy teafőzőnek (teával) örültünk volna a szobában.
Megosztom
Ismét szuperül éreztük magunkat -

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszôlô

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk már itt. Pozitív változás, hogy a beltéri medence ezúttal már megfelelő hőmérsékletű volt (korábban túl hidegnek találtuk). A faházat továbbra is imádjuk! A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A tisztaság példaértékű. A közelben levő, gyalog megközelíthető cserkeszőlői nagy fürdő az egyik kedvencünk, pedig legalább 20-ban voltunk már.
Megosztom
Szép hotel, jó környéken -

Thermál Park Hotel Egerszalók

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
Szép szálloda. Az étkezés átlagos, az elvárható színvonalú. A személyzet kedves, segítőkész. A kert szépen megrendezett, jó volt benne sétálni. A demjéni fürdő nagyon érdekes volt a különleges, barlangszerű medencékkel. A szálló kültéri medencéje sajnos nekünk túl meleg volt, nem tudtunk benne sokáig lenni, ennek ellenére többször megmártóztunk benne, és jólesett.
Megosztom
Barátságos szállás -

Sárgarigó Vendégház Bakonybél

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
Szép, tiszta, jól berendezett, kényelmes szállás, egy csendes kis utcában, a Bakony közepén. A kertben hintaágy, asztal, szék - este jó volt ide kiülni és borozgatni. Sajnálom, hogy az előttem beírónak nem volt kitakarítva, mi nem ezt tapasztaltuk. Jól éreztük magunkat. A vendéglátóknak a ház mellett van a faüzemük.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
Sokkal jobban kellene takarítani. Pókhálók mindenhol. A mikró és a sütő sem volt kitakarítva az előző vendég után, bennük ételnyomok és morzsák. Vegyes régi, kopott, használt bútorok és szőnyegek. Az ágynemű is régi, a pókhálók miatt nem is bíztunk abban, hogy tiszta, úgyhogy inkább hálózsákban aludtunk. A wifi jel annyira gyenge volt, hogy nem tudtuk használni.
Megosztom
Korrekt konferencia hotel -

Danubius Health Spa Resort Helia Budapest

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. október 19.
Céges rendezvényen voltam itt többször is. Korrekt konferenciahotel. Bőséges reggeli, tiszta szobák, este pedig le lehet menni pihenni a (viszonylag nagy) wellnessbe. A környék nem szép, és nem is érdekes (gyakorlatilag egy lakótelepen van), ezt valamelyest ellensúlyozza a Duna-panoráma, már ha arra néző szobát kapunk. A metrómegállóig sokat kell gyalogolni.
Megosztom
Szűkös szoba -

Termál Panzió Igal

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotelt (ami inkább panzió) nagyon nehezen lehetett megtalálni, a GPS sem ismerte, kérdezősködni kellett a helyiektől. A szoba sajnos nagyon kicsi és kényelmetlen volt, ami elrontotta számunkra az egész élményt. A szobában egy dupla ágy is épp csak elfért volna, de valamiért beerőltettek egy harmadikat is (nem miattunk, hiszen mi csak 2-en voltunk).
Megosztom
2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015. januárjában voltunk itt a párommal egy faházban. A nagy hideg ellenére a faházban mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Tágas, kényelmes, hangulatos szállás. Egészen más feeling, mint egy wellness hotel szobája. Az ételek kifejezetten finomak voltak, átlag fölöttiek. A zöldborsókrémlevest és a minestronet egészen addig nem szerettem, amíg itt meg nem kóstoltam.
Megosztom
Csodás hely a kikapcsolódáshoz -

Batthyány Kúria Zalacsány

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 19.
Mind a kúria, mind a kastély nagyon szép, hangulatos környezetben, egy csodás parkban van. A beltéri wellness részleg kicsi (az őszi hideg miatt a kültériket nem használtuk), de nagyon közel van a kehidakustányi nagy fürdő, ahová adtak belépőket is a szálláshoz. A kastély étterme talán a legszebb azok közül, ahol eddig voltam.
Megosztom
Lehúzós hozzáállás egy szép hotelben -

Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 19. - 9 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ami jó volt: a szálloda szép, nekem bejött ez a modern stílus. A szoba is tetszett. Az ételek finomak voltak, bár többet közülük túl sósnak találtunk. Ami nem: a fürdő szabadtéri medencéi egy kivételével nem működtek (ősszel voltunk), és a hotel wellness részlege sem, az utóbbi technikai ok miatt.
Megosztom


TérképX