Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A feltöltődés oázisa lehetne, ha...

Abbázia Country Club NemesnépAbbázia Country Club Nemesnép a térképen

Gyenge 2013. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem először jártunk már ezen a helyen, ami csodálatos környezetben fekszik és a nyugalom igazi szigete lehetne, ha kicsit hozzáértőbb személyzettel dolgoznának, akik odafigyelnek a Vendégre! Már az érkezéskor is enyhén megdöbbentünk, mikor a szállodába belépve sehol egy lélek nem volt (délután 3 órakor hétköznap. A recepción várakoztunk hosszú percekig, míg felfigyeltünk "hangokra" az iroda feliratú ajtó mögül, akkor jött az első sokk... mint később kiderült a "recepciós úr" a földön hempergett egy kutyát nyalogatva(elnézést de nem tudom máshogy kifejezni) rögtön rohant is ki hozzánk, mikor megszólítottuk, úgy ahogy volt kézmosás és minden nélkül. Gondoltuk ez ám a kutyabarát hely!
Végre megkaptuk a szobánkat, ami olyan volt mint legutóbb, sajnos nem változott semmi. Ajánlották az internet használati lehetőséget (nem alacsony áron), ami szinte soha nem működött és választ nem kaptunk arra, hogy akkor miért kínálják?! A (mint kiderült) "szállodavezető hölgy" csak bután vigyorgott és a vállát vonogatta -ez volt a válasz és a probléma megoldása is egyben, egy nagy SEMMI! A kutyájával többet foglalkozott, mint a mi kérdéseink megválaszolásával, vagy hogy segítséget próbáljon nyújtani(mint kiderült ezzel az ebbel ápolta a kapcsolatot az úr, mikor megérkeztünk :)
Az étterem sajnos szintén nem változott semmit a múltkori ott tartózkodás óta.
A welness részlegnek nevezett helyiségben elviselhetetlen szag terjengett, a pezsgőfürdő vize az árvízére hasonlított, a szauna pedig többszöri kérésre sem működött, hiába szóltunk, ahogy tájékoztattak minket a recepción. Mikor már szemlesütve vagy 3. alkalommal jeleztük, hogy most már tényleg használni szeretnénk, a recepciós hölgy ránk förmedt, hogy még hányszor futtatjuk oda bekapcsolni... Tényleg megdöbbentő dolgokat tapasztaltunk néha.
Magunk is kutyatulajdonosok vagyunk és családtagnak tekintjük az ebed, de "enyhe túlzásnak" tartottam az étteremben ebéd közben a kis Berci(szállodavezető asszony ebe) közeledését először csak a lábamra mászott fel, majd a padra ahol ültünk és beleszagolt az ebédbe. Sajnáljuk, hogy nem hoztuk magunkkal a kutyusunkat, ugyanis látványosan megkönnyíti a gazda dolgát, ha valami panasza van, főleg ha játszótársa is a kis Bercinek.
Vicces, hogy egy remekül működő helyet üzemeltethetnének a kedves tulajdonosok, ha hozzáértő és megfelelő hozzáállású személyzettel dolgoznának (magunk is egy kis hotel tulajdonosai vagyunk, ilyenek nálunk nem eshetnének meg, ezért látom reálisan a dolgokat)
Több negatívumot tudnék megosztani, de szerintem ennyi bőven elég lesz.
Hogy jót is mondjak és ne tituláljanak olyan vendégnek, akinek semmi sem felel meg (tudom van ilyen is) a lovardában kedves, segítőkész barátságos és vendégszerető(!!!) emberekkel találkoztunk, akik maximálisan megtesznek mindet a vendégért! Őket csak dicsérni tudom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Abbázia Country Club további értékelései

2024.01.16a párjával
Még nem jártunk itt elötte, de biztosan nem utoljára vagyunk itt. Tiszta , kényelmes szobák. Nem luxus, de amire szükségünk volt, az mind rendelkezésre állt. A takaritó személyzet barátságos , közvetlen es nagyon figyelmes. Fantasztikusan jó masszázst kaptam ! Az ételek választékosak es nagyon...
2024.01.09a párjával
Kiváló
Nagyon jól éreztük magunkat szilveszterkor, szobánk tiszta volt és kényelmes. Személyzet kedvesek,segítő készek voltak. Mi biztosan vissza térünk a nyugalom és környező kisfalvak barátsága szépsége miatt is. Reggeli vacsora finom volt , de lehetne barna kenyér barna zsemle is tálalva akkor még...
2023.06.23egyedül
Szörnyű
Óriásit csalódtam a klubban, gyakorlatilag a személyzet kedvességén (sajnos itt is egy kiégett, kellemetlen pincért leszámítva), mindenben alulmúlta a várakozásaimat. Étel: a reggeli a honlapon népszerűsítő véleményekkel ellentétben nevetséges, gyakorlatilag egy átlagos háztartás többet és...

Az Abbázia Country Club legnépszerűbb csomagjai

Abbázia Country Club Nemesnép - Két ünnep között - teljes előrefizetéssel (min. 1 éj)
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
37.700 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
12.26-30.
Abbázia Country Club Nemesnép - Karácsony - teljes előrefizetéssel (min. 1 éj)
Karácsony - teljes előrefizetéssel
48.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
12.23-27.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval